Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2012 11:39 - Турският парламент и българските политици
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 1417 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.10.2012 16:14


Турският парламент даде „зелена светлина” за трансгранични операции, предадоха световните агенции.

Един толкова бързо раздаващ разрешения за войни парламент, и то в съседната "нива", с която имам обща граница, много ме притеснява.

Но не и нашите политици - те като че ли са си сложили розови панделки на очите и ръкопляскат ли, ръкопляскат на Турция... А пък Пловдив е само на един хвърлей разстояние!

Да не останат по-назад - на турския парламент ръкопляскат и българските медии! И бързат да затвърдят старата максима - една лъжа, колкото е по-повтаряна и тиражирана, толкова повече се приема за "истината".

И някак си много удобно всички ние забравяме, че реалността на живота ни няма нищо общо с тиражираните откровени лъжи по медиите:
- то не бяха готово изфабрикувани "ислямски" лидери, все граждани на западни държави (като например
раздухваният в "24 часа" Омар Бакри, саудитски и английски възпитаник, който уж поел отговорност за атентата в Бургас),
- то не бяха набеждавания за
разпространение на радикален ислям у нас от регистрирани на запад ислямистки организации (например Ал-Уакф Ал-Ислями, регистрирана в Холандия).

Непрекъснато ни надуват главите с охотно отправени в българските медии закани за ислямски мераци по нашите земи, за да забравим голата нелицеприятна истина:
- именно ислямските земи са тъпкани, агресирани, обезлюдавани с тежки бомбардировки от американския уж "християнски" ботуш - да си спомним Либия, да си спомним Афганистан, Ирак, заговора срещу сирийския народ от външни бунтовници...


А че заповед за нападение над Турция не е имало на арабски език, е повече от ясно за всеки здравомислещ българин. Защо й е на Сирия да увеличава враговете си на два фронта!? Държавата е слаба и разпокъсана от тежки боеве в момента - защо му е на правителството да отпочва и международни войни!?
За всички е ясно, че външните организатори и вносители на бунтовници в Сирия губят търпение от неочакваната съпротива на сирийския народ, който твърдо застана зад своето правителство.
И тъй като ООН не успява да прокара резолюция за външна военна намеса в Сирия (поради ветото на Русия и Китай), остава добре пробваният сценарий в Либия - НАТО да нахлуе в Сирия - трябва му само повод. И най-скалъпеният повод върши работа - така, както нищо и никакъв повод-провокация започна Първата, че и Втората световна война!

Не можем все още да повярваме, че именно Световна война е целта на световните кукловоди - струва ни се абсурдно и нечовешко! Така се е струвало и на хората преди Първата и Втората световна война! Та нали и Германия беше два пъти "нападана" от Полша, точно както и Турция днес е "нападана" от Сирия!

Истината е грозна, нелицеприятна, но е Истината - ние, хората, сме били, сме и сега само пушечно месо за обстрел с цел безогледното налагане на интересите на шепа "хитреци"!!! И най-страшното е, че сами сме им дали властта над себе си - да ни строяват, стрижат и доят - удобно прочистват и убиват до санитарен минимум, позволяващ безболезненото ни управляване... 





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015844
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031