Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2012 17:47 - Президентът на Инвеститорите
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 1530 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Президентът на народа не пропуска случай да изуми народа си – ето и поредният случай – възможност за всенародно изумление: президентът върна за доразглеждане в парламента Закона на насърчаване на инвестициите, с който са приети промени в Закона за чужденците в Република България и в Закона за българското гражданство. Според държавния глава промените, внесени между първо и второ четене, не постигат тази цел, а напротив, новите условия, приети в Закона за чужденците, създават допълнителна пречка пред чуждестранните инвеститори. Според президента тези разпоредби въвеждат ненужно завишени изисквания за предоставяне на разрешение за постоянно пребиваване  (да са извършени инвестиции в размер не по-малък от 4 милиона лева и са разкрити най-малко 50 работни места за български граждани). Президентът призова за милост от страна на депутатите към инвеститорите, желаещи да получат българско гражданство, като се премахне условието инвеститорът да разкрие най-малко 50 работни места за българи или да инвестира в българската икономика най-малко 4 милиона лева.

В деня, в който българските майки протестираха пред и в парламента заедно с дечицата си в колички, президентът призова за милост към кого мислите!? –не към онеправданите от депутатите и правителството майки и деца на България, а към чужденците с капитали и с мераци за българско гражданство.

Според президента изискванията към чуждестранните инвеститори били "ненормално завишени"!??? В други страни, в Германия например, за инвеститорите животът бил направен по-лесен...

А нима за българина животът е направен по-лесен!? И България да не би да е нормално управлявана!? Ако беше, нямаше България да е толкова лесна хапка за буквално анексиране от чужди инвеститори - нима на германците инвеститорите плащат българските робски заплати, или пенсии, нима немските земи опустяха и немските младежи напуснаха страната си, като оставиха само шепа пенсионери, подложени на геноцид с пенсионното си "съществувание"!?

България е педя пустееща земя, при това току под носа и твърде близо до "анексиращите мераци" на регионалния топ завоевател и анексатор... Колко му е да отслабиш допълнително и без това слабата ни Родина!?

1. - подбутваш мюсюлманите да се изправят срещу християните и обратно, като захранваш с пари отвън „ислямски“ радикализъм, който разбира се, няма нищо общо с българските мюсюлмани, 

2. – измисляш си нов етнос по българските земи – помашкия (нищо, че помаците винаги са били и ще си останат българи), пишеш книга след книга пълни с изфабрикувани лъжи за геноцид срещу помаците от страна на християните българи

3. - отслабваш Българската православна църква, като я плюеш медийно безогледно, и като настройваш „миряните“ срещу духовните свещеници

4. - оставяш българските майки без полагащите им се пари от социалното им осигуряване и татковците без заплати...И готово!

Да живее България на "инвеститорите" (защото българите са на изчезване!)

Този акт на президента обаче, не може да се вземе за президентска недомислица, защото всъщност той е поредният акт от последователни целенасочени и добре планирани действия на президента:

1. Неотдавна президентът призова да се даде българска земя на Израелското правителство срещу предоставяне в замяна на израелски високи технологии (разбира се, придружено с назначаване на работа в България на съответните израелски специалисти, както и фирми, които да боравят с тези технологии)

2. Наскоро, непосредствено след завръщането си от посещение в Израел, президентът призова да се премине към окрупняване на ВиК сектора в България, като дори обмисля да наложи вето върху закона за водите, ако заложеното в него уедряването на ВиК сектора не се случи. Отново показва президентът завидна загриженост към чуждите инвеститори и правото им на монополно окрупнено „инвестиране“ чрез експлоатация на българските ни родни подземни и надземни природни богатства.

3. Днес президентът призовава за улеснена процедура за придобиване на българско гражданство от инвеститори, (разбирай чужди бизнесмени).

Нека да видим, обаче, кои инвеститори кани президентът и дали всъщност са инвеститори или просто грабители на България - неотдавна именно президентът, призова за окрупняване на ВиК дружествата, за да ги дадем готово окрупнени на инвеститорите - монополи! Така, както дадохме медта, златото, комуникациите, хората на България, за безогледно ползване и експлоатация. И каква излиза тя - даваме българските си земи и природни богатства на "инвеститори", за да може после същите тези "инвеститори" да ни продават нашите родни богатства скъпо и прескъпо, или направо да ги изнасят зад граница срещу жълти стотинки, където да ги продават за своя собствена печалба. Тези инвеститори на президента можем ли изобщо да наричаме инвеститори, когато всъщност ние, българите, сме реалните инвеститори и платители на чуждоземски капитали чрез земята, богатствата си и труда си!?

С една дума, за президента България е земя за продан! Привлекателно място за чужди инвестиции – накъдето и да се огледаш, монопол до монопола, инвеститор до инвеститора, и все корпоративно-вездесъщи! Виж българинът е на изчезване, ама нейсе - ще го заместят инвеститори с получено българско гражданство... И каква излезе тя - гражданство за "инвеститори"(разбирай монополизатори!), но не и гражданство за българчета, родени в България, но без право на държавно подпомагане, за да порастнат... България на монополите, но не на българските деца, нито на българските майки, нито на татковците!!!???

А аз пък да попитам президента - гражданството не е ли по рождено право!? Или да отворим вратите на България за който си плати, а да ги затворим за родените на тази земя българска, като просто ги "изметем" поради неплатежоспособност!?

А може би последователните действия на президента по отношение на изграждане на една България на инвеститорите, целят именно това – България да бъде постепенно иззета от родното й население ...и да бъде дадена другиму, например на израелското правителство и капитали (както наскоро самият президент предложи с предоставянето на българска земя)!.. разбира се, след нейното окончателно обезлюдяване, разпокъсване и съответното окрупняване на материалните й блага. И да бъде превърната България във втория Израел!? ... и всички богати евреи, за които е твърде опасно да живеят в сегашен Израел, да си направят втори такъв - България Израелска!? Българският народ е кротък народ, на изчезване, българската земя е хубава и плодородна – мечтата на всеки окупатор...

И тогава няма да има нужда президентът и останалото ни правителство да шетат до Мала Азия на инструктаж...




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016611
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031