Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2013 09:56 - Неудобният папа!?
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 3690 Коментари: 2 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече у никого не остана съмнение, че християнството е подложено на нечуван политически натиск от страна на завоалираните световни интереси. Толкова силен натиск – подмолен, шантажиращ и арогантно заплашващ, колкото човешката история досега не е познавала в такава перфидност на изпълнението. Изненадващата оставка на папа Бенедикт 16 от папския престол беше неоспоримо доказателство за вихрещите се световни политики на очерняне и дискредитиране на християнската религия.

С какво толкова християнската религия дразни световните кукловоди на глобализационния процес, така, че те да не се посвенят да посегнат дори и на папата – една по правило винаги консенсусна при избора й фигура – и за политиците, и за светските интереси!? Защо изведнъж здравето на папата, очевидно в добра физическа кондиция, дори за годините му, се оказа такъв непреодолим проблем!? Докато в същото време всички си спомняме едва кретащия папа Йоан Павел 2 и неразбираемото му фъфлене, който беше разнасян показно по света въпреки очевидните му физически недъзи и немощи!?

Явно е за всички трезвомислещи хора по света, че папата използва здравословното си състояние като единствения възможен предлог, който да не разбуни общественото мнение, за да се оттегли необезпокояван от властта.
Но няма как да не бъде изключително обезпокоителен фактът, че за пръв път от 8 века насам върховният глава на най-многолюдната църква по света – римокатолическата, напуска позицията си на духовно отговорен за човечеството отец. И то съвсем изненадващо и явно по принуда – защото до неотдавна той беше одобряваният и широко приветстван от католиците по света, както и от световните политици, висш духовен отец на римо-католическата църква. И дума не ставаше за евентуално негово „недостойнство“ или „принадлежност към някакви служби“, които да попречат на отговорностите му на този изключително духовен пост.

Тогава защо папата изведнъж стана неудобен за глобализаторите архитекти на човечеството!?

Дали не защото папа Бенедикт 16 се оказа костелив орех, който не пожела да отстъпи от вековните християнски ценности като: неприкосновеност на християнското семейство, неприкосновеност на човешката изконна същност и осъждането на хомосексуализма като умствена перверзия, недостойна за човешкото естество!? Или пък защото папата така и не пожела да узакони гей браковете, така широко и скъпо рекламирани отвъд Океана и агресивно налагани и в Европа като морална „ценност“!?? Или пък защото папата така и не се съгласи хомосексуалисти свещеници да проповядват в Божиите храмове - за да не ги осквернят с недостойното си отричане на създадената от Бога човешка природа!?

А може би папата знаеше, че това негово несъгласие да отстъпи като предаде Божиите заповеди за сметка на модерната „демократична“ политика и налаганата от нея нова „ценностна“ система на сурогатството (узаконената проституция на женските утроби), хомосексуализма, одържавяването и национализацията на децата на хората, ще струва скъпо на Църквата, която бе нападана яростно от световните медии с постоянни размахвани скандали за свещеници педофили – преекспонирани и раздухвани от същите тези медии, които настояват за влизане на гейове свещеници в Божиите храмове!?

Тази скъпо платена световна медийна истерия срещу християнството, знаем много добре, не подмина и нашата Българската православна църква, нито нашите духовни отци. Не е ли и нашият Свети синод призоваван да се оттегли от Църквата ни, за да отвори път за ‚демократизирането“ на църквата, като даде постове в нея на политически активисти, отдавна продали Бога в душите си за малко обществено внимание и парично признание!?

Каква е тази „демократична“ ярост на новите глобализатори и техните безличностни слуги срещу християнската религия и нейните духовни отци!? Ярост, непозната досега в човешката история по своята масовост и истеричен кряк от телевизионните екрани и медийните страници.

Господа глобализатори – демократи, дори и да подмените християнската църква, като сложите на върха й „демократични свещеници“ (по възможност с демократичен цвят на кожата), услужливо угодни на пъклените ви планове за подмяна на човешкото естество и превръщането му в безличен унисекс робот за масова и ширпотреба, не можете едно нещо никога да подмените – човешката душа. И в това ви е болката – защото вие го знаете, въпреки неистовите ви усилия да развратите и прелъстите хората още от детската им възраст, въпреки опитите ви да отнемете майките на децата, въпреки опитите ви да оставите света без религии и духовна опора, човешката душа е непревземаема и не подлежи на окаляне!



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. shtirlic - Извинете
13.02.2013 02:43
Извинете, че ще ви опонирам, но аз мисля, че всъщност религиите и в частност т.нар християнство са част от плана на глобализаторите и никой нищо лошо не му прави на християнството, а то просто само се оплете в несъстоятелността си, а що се отнася до подмяната на естественото същество на хората, първо това е направило християнството. По нашите земи са били изтребени 50 български рода и този, който го е подготвил и извършил е канонизиран за светец - айде благодаря, благодаря и за инквизицията и за кръстоностните походи по нашите земи
цитирай
2. aliya - Християнството като най-много...
13.02.2013 10:00
Християнството като най-многолюдната религия на света, и не само християнството, а и всички световни религии, винаги са били апетитни хапки за световните хегемонистични мераци на задкулисните интереси. Папската и патриаршеската власт открай време са били подложени на нечувани политически машинации от светската власт. Защото световните кукловоди знаят - който владее лостовете на религиите, владее човечеството. Това именно се опитват да направят и днес новите хитлеровци глобализатори - да подчинят световните религии, и най-вече разбира се, християнството - на своите пъклени планове за поробване на човечеството чрез неговото омаскаряване и принизяване на естеството му. Неотдавна в джамия във Франция започнаха да сключват бракове между хомосексуалисти. Това се иска отдавна и от католическата, и от православната църква. Ето защо и папата, и нашият свети синод са подложени на нечувано злостно по рода си лаене от медиите и "демократичните" НПО-та. В САЩ отдавна забраниха думите Бог, религия, Коледа, майка и татко. Днешната атака срещу религите на света е нечувана по рода си и по мащабността си - такава нашата човешка история не признава, въпреки хилядите избити свещеници и сринати църкви в миналото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3032718
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930