Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2013 11:55 - Войната на Банката срещу Майката
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 4462 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 17.04.2016 09:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Докато МВФ и правителствата на неолиберализма се грижат да спасяват банките, а не хората, положението все повече ще се сгромолясва надолу към унищожаване на съществуващата финансова система. Не паразитите се спасяват, когато един организъм е болен, защото тези паразити банките докараха болестта, че дори и предсмъртното състояние на днешното общество. Спасява се самия болен организъм, т.е. хората, които са тези, създаващи богатствата и благоденствието на земята. Банките са единствено кръвопийци на чужда кръв, те с нищо не допринасят за живота на планетата ни; дори точно обратното - те изсмукват и разболяват този живот.
Нека да си спомним колко много българи се самоубиха и самоубиват доведени до отчаяние от банките, да си припомним колко много чужди домове и чужд труд са изсмукали банките в своите смъртоносни финансови паяжини. - http://bultimes.com/vseki-den-v-balgariya-se-samoubivat-petima-izprevarihme-siriya-po-smartnost-a-tam-ima-vojna/

Да си спомним колко войни разпалиха банките в съедните нам страни, колко кървави пари раздадоха в подкрепа на главорези терористи.
Човечеството никога не е имало толкова смъртно опасен враг в цялата си човешка история!
 
Не само, че Банката отнема единственото жилище на многодетна майка; не само че банката междувременно отнема в продължение на година до стотинка детските надбавки, изплащани на майката като социални помощи; но и с перфидна жестокост и подигравка към една българска майка и децата й, банката сезира Държавната агенция за закрила на децата за невъзможност на майката да гледа децата си (?) и да им предостави жилище (?)!!! Така да се каже, с едната ръка крадеш една българска майка и я лишаваш от покрив и социално подпомагане, а с другата викаш: срам и позор, вземете й децата!!!

След което, разбира се, по банкерски услужливата ДАЗД започва тормоз над майката (едва преживяла раково заболяване) с предупреждения за отнемане на 4-те й деца!!!

- http://tv7.bg/Новини/За-банките-и-хората-_l.1_i.10025231_c.2.html)

 Сега разбираме кой и защо създаде ДАЗД и се готвеше да прокара Закон за детето в миналия парламент, разрешаващ изключителни надсъдебни права на социалните служби (СС) на ДАЗД да отнемат деца от родителите им

- за непогасяване на ипотечни кредити, например;

- или за това, че си решил да се опълчиш на непосилните клаузи на банката и да си потърсиш медия или адвокат в помощ;

- или за това, че си решил да се противопоставиш на учебна програма, откровено възпитаваща децата ти в разврат и хомосексуализъм ( за справка нововъвеждания Учебник по сексуално „образование“ от 5 до 8 клас);

- или за това, че си решил децата ти да посещават курсове по йога или някакъв вид духовни занимания, включително и към Църквата (за справка подготвения от ГЕРБ Закон за детето, приет на първо четене в миналия парламент).

А днес виждаме, че дори и при неофициално приет геноциден Закон „за“ детето, ДАЗД продължава да се изживява като стожер на банкерите – същата ДАЗД, която не виждаше нищо нередно в това, че шумно и агресивно протестиращите срещу правителството и парламента на България водеха и децата си по протестите – в цялата тази оглушителна дандания и явна и неконтролирана агресия с камъни, тротоарни плочки и кофи за боклук! Тогава ДАЗД не само, че не възрази, но и поощри „правата“ на подобни безотговорни родители.

Пред очите ни се правят явни „демократични“ опити институциите – финансови и политически да бъдат подменени във фашистки шпиц команди за борба срещу обикновения човек, срещу българските майки, срещу децата на България. Доказателство за това е и ехидната арогантна усмивка на Главния банкер на страната ни, който в интервю за ТВ7 тази сутрин, помолен да обясни случая с майката, нарече жената „неграмотна“ и я упрекне в невъзможност да планира бъдещето си!  

Като че ли някой изобщо го може!? Ето дори банките, които Главният банкер така настървено брани, променят своеволно и едностранно лихвите си при всяка непредвидена промяна в бъдещето, и то без да те предупредят, като по този начин предизвикаха ужасната финансова криза в последните години. На хората обаче банкерите не позволяват непредвидени обстоятелства, нито фалит, нито болест, нито трудни житейски моменти. Оказва се, според Главния банкер, че и смърт дори не ти се позволява, ако си имал тази чест да си имаш вземане даване с банките – ипотечният ти кредит остава за поколенията, защото видите ли, в Швейцария той бил за 100 години напред!? Нерде Швейцария, нерде България!!! 

Да се чуди човек – откъде и кога успяха да се пръкнат тези загладени костюмирани мамини момчета без сърца, но за сметка на това с ехидни усмивки!? Които решиха, че светът и всичко в него им принадлежи – без право на обжалване!

 

image




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. freeoldmen - Мазните банкери
23.09.2013 12:06
са най- гнусните изчадия на съвременната геноцидна върхушка, не ти трябва Гестапо, тези са много по- зли.
След стотина години, когато хората изучават нашата епоха, ще има да се чудят как сме ги търпели...
цитирай
2. aliya - Убиецът на Банкерката.
24.09.2013 08:48

Преди две седмици убиецът на банковата шефка Павлинка Йовчева е подал жалба в икономическа полиция на ОД на МВР-Бургас срещу нея. Той се оплакал, че тя му оказва натиск във връзка с изтеглен кредит. Самата Йовчева е давала показания по този случай. Заради образуваната преписка, криминалистите от Бургас са успели бързо да идентифицират извършителя на престъплението
http://flagman.bg/новини/53302/Билкарят-Любомир-Симеонов-от-сунгурларското-с-Черница-е-задържаният-за-убийството-на-банкерката-(ОБНОВЕНА)
http://flagman.bg/новини/53301/Убиецът-е-изперкал-длъжник-на-Булбанк-загубил-дома-си-хванат-е-в-Сливен
цитирай
3. aliya - Който сее ветрове, жъне бури.
24.09.2013 09:21
Който сее ветрове, жъне бури.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015285
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031