Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2014 13:31 - Химическата мъгла над София!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 4294 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 10.01.2014 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мъглите крият риск за здравето, твърди лекар проф. Камен Плочев.

(
http://www.vesti.bg/...draveto-6002295)

Напълно съм съгласна с това негово твърдение:
"Около самите водни частици се събират други твърди прахообразни частици, а също вируси и бактерии - именно оттук идва рискът за здравето."

Мъглите с измит като с белина странен бял цвят,в неимоверни количества тези дни и седмици, показват едно: нашата атмосфера е безкрайно замърсена с разтоварени в нея частици, вируси и бактерии. Именно около тези микрочастици, наричани нуклеи, се прикрепват капчиците вода от атмосферата и евентуалните дъждовни облаци, което води до разпръскване и разбиване на дъждовните капки в атмосферата и до образуване на мъгли вместо така очаквания живителен дъжд или сняг. Именно тези опасни микрочастици са изпълнили нашата атмосфера в странни химикали от химическите трасета на необозначените американски самолети, излитащи от американските бази у нас. Тези химически самолети непрестанно браздят и разграфяват небето ни на дълги химически облаци от нано частици вече няколко години наред.

И резултатите не закъсняха - невиждана от хилядолетия зимна суша по нашите иначе благодатни земи.


Небето прилича на изпрано в белина пухесто одеяло. Бял атмосферен химически купол, който софиянци и децата им дишат. (Вече се появиха и чужди публикации, според които тези химически облаци имат нервно дегенеративен ефект върху човешката нервна система!!!)

Разбира се, причиняването на:

- небивала суша над България (с цел изкупуване на безценица на българската земя!) и
- южната част на Русия (особено над Сочи с цел саботиране на Зимните олимпийски игри!)
си има своята цена - небивал арктически студ и ураганни бури над Запада - САЩ и атлантическите страни!

Възпрените да се движат от запад на изток по нормалния си маршрут студени атмосферни зимни маси са изкуствено задържани над Запада и последствията са усетени от всички.

... който нож вади, от нож умира! (бг народна поговорка)
 image



Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostadin - кой е основният виновник?
08.01.2014 10:37
Явно гланите виновници са магьосниците ,наричащи себе си учени.
Какво им разбират главите на правителствата от наука?
С хубави приказки за вечна слава учените ги баламосват и получават финансова подкрепа.
Това е възможно единствено, защото най- лесно се произвеждат пари от хартия и управляващите ги раздават щедро на учените глави .И понеже икономиката се представя за наука ,а банкерите управляват финансите - те са тези които са отворили пътя за изместването на златото от използването му ,като разменна монета във търговията...
Е, нещастието идва за хората тогава ,когато вярват безпрекословно на технологическият напредък на човечеството, макар че когато мнозинството от хората проумеят ,че най- лесният начин да осигуриш живота си е, като намериш от някъде пари...то накрая идва и краят на напредъка- ще ядем ГМО ,ще пием отровени води и ще дишаме въздух със стотици замърсители ,ще хващаме рак от ел. магнитните излъчвания...,но за утеха ни остава борбата срещу тютюно пушенето ,макар че марихуаната в САЩ вече може да си я пушим легално и главното средство за борба с всичко това- остава да следиме датата за годностна не естетвените хранителни продукти,които плащаме с инфлационите книжни парички....Кеф!!!-както казват бъдещите граждани на бившата ни родина.
цитирай
2. bojinkata - Вече няколко дни въздухът в Пловдив ...
08.01.2014 18:26
Вече няколко дни въздухът в Пловдив е отровен. И продължават да пръскат гадовете. Нон стоп - мътилка. Няма синьо небе!
Авторът е много прав. Като гледаш облаците в http://sat24.com/eu много добре се вижда как сякаш са "стопирани". Опрели са в нещо и не мърдат. http://xcombg.net/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016658
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031