Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 15:18 - ЕС и умиращите животни в зоологическата градина!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 2115 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.09.2014 18:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Някои събития в зоологическата градина, случили се наскоро с животните й, ме накараха да се замисля за Европейския съюз. 
   
Истината е много проста - за да можеш да работиш по европейски проекти и да получаваш финансиране от ЕС трябва да си с еврейски произход, макар и с български паспорт! Или казано по-просто - и ти като животните в зоото си ограден с непристъпните огради на неписаните правила!
  Виж обаче, ако си просто и само българин, нямаш шанс за европейско финансиране; а ако случайно си завъртял някакъв бизнес, данъчните и банките те налазват, за да изсмучат кръвчицата ти максимално...   Алчността човешка няма нужда от кой знае какво проникновение, за да я разбереш. Нито е с извънземен произход - тя си е чисто човешки недостатък. А най-алчните и най-безскрупулните човеци се самозабравиха в битката си за власт над другите: то не бяха европейски и прочие съюзи, то не бяха световни и прочие организации, то не бе глобализиране и демократизиране под ножа... И всичко това с една едничка цел - да се обогатят малцината самозабравили се за сметка на мнозината неосъзнати. В алчността и безнаказаността си стигнаха дотам, че да използват правителствата и националните армии като свои лични охранители, които да им прокарват необходимите закони (като например този за неприкосновеността на инвеститорите и на банките), необходимите политически режими, а там, където не става с лъжа и манипулация, да използват масовите "протести", паветата и оръжията.      А междувременно тихичко ни тровят от въздуха с тайнствените си самолети, излитащи от техните бази. Не случайно дори и животните в зоологическите градини на България не издържаха и започнаха да умират едно по едно! Първи се предадоха едрите животни, принудени да живеят в градските условия на замърсената с химикали атмосфера на София и на другите големи градове. За тях въздухът, изпълнен с тежки метали и вируси по най-модерните нанотехнологии на кемтрейлс (ХААРП) е непоносим.      За нас хората, все по-непоносими с всяка изминала година стават вирусите - все нови и нови, като на конвейер изработвани в тайните военни лаборатории на Пентагона. Нищо, че редица учени по цялата земя алармираха за въздушното химическо оръжие на Пентагона, наречено с благовидното име Геоинженеринг!     Вирусите продължават да прииждат на талази, децата ни боледуват все повече и от все по-странни и непознати "грипове", а фармацевтичните монополи трупат печалби от нашата мъка и страдание.   Същевременно медиите ни залъгват за пестициди - пестицидите причинили смъртта на животните (недоказано, разбира се), пестицидите довършили и пчелите в този незапомнен масов мор.   Само, че доколкото си спомням, някога се използваха също така пестициди, но нямаше такива екологични катастрофи сред животните. Или това е просто поредното скалъпено оправдание, за да се прикрият истинските военни действия на малцината безумци срещу човечеството!   Не случайно нашият мъдър народ казва: Алчността човешка е ненаситна каца без дъно...



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016051
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031