Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2015 17:40 - Задължителното Ваксиниране на Ивайло Калфин!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 3675 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 14.02.2016 09:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image И в момента по Нова ТВ тече масирана кампания в защита на Новия антисоциален закон на ГЕРБ § Сие. Разбира се, за целта се правят репортажи на бедни роми с многодетни семейства, като се дава ясно да се разбере, че България, това са ромите, бедните и необразованите българи, които дори не знаят какво е това имунизация. И още един път ясно показват, че за днешните управляващи ромите са всички българи и законите са правени според тяхната мяра. Явно българите вече дори не са достойни за вниманието на своята политическа върхушка и не заслужават закони според българската мяра. Защото българите са образовани, начетени, умни хора, които са наясно с вредите и геноцида, налаган от задължителното ваксиниране на децата им.
Ето защо Ивайло Калфин, десният политик на дясната АБВ с левите претенции за пореден път въвежда антибългарски закон в услуга на Голямата Фарма с нейните задокеански корпорации и в доказана вреда на българските деца.
Дори в САЩ в момента тече огромна обществена съпротива срещу намерението на Обама да въведе задължително ваксиниране, като се изнасят безбройни данни от редица учени за голямата смъртност, причинена от ваксините, много по-голяма от смъртността от самите болести. - Както и за доказана връзка между ваксините и съвременните новосъздадени болести като Ебола, Зика и др.

Руски експерти считат Вируса Зика за Биологическо оръжие, създадено в САЩ.
- http://www.vesti.ru/videos/show/vid/669725/cid/3321/
Болестта, причинена от вируса Зика е открита през 1947 год. От 1947 г. до 2007 г. са известни само 15 случая на заболели. От 2007 до 2016 заболелите скачат на 50 000, а се очакват да станат и 4 милиона! Това е ярък показател за изкуствено създаване на епидемия чрез лабораторен вирус.
Рязкото разпространение на вируса Зика не се дължи на климатични промени според руските изследователи на вируса, а се дължи на изкуственото му разпространяване - вероятно чрез ваксини. Вирусът застрашава само бременни майки и плода им - по този начин се цели редуциране броя на населението, особено в Латинска Америка.
САЩ отдавна се домогват за това, тъй като нелегалните емигранти в САЩ от Латинска Америка са повече от 22 милиона души. Те източват от и без това задъхващата се американска държава над 200 милиарда долара.
След опитите за насилствена стерилизация на жените в Перу, Зика вирусът е подобен опит за геноцид над жените и децата на света, тъй като вирусът се разпространява вече и по цялото земно кълбо.
Наскоро Китай свалиха пътнически самолет, нает и управляван от ЦРУ агенти, който е разпръсквал над главите на китайците тонове вируси на свинския грип.
В секретни доклади на Кремъл подобен е и случая със сваления наскоро Сомалийски самолет! - http://www.disclose.tv/forum/chemtrail-plane-shot-down-above-china-t68870.html

Самият Путин заяви: Западните правителства поробват човечеството чрез ваксините!
- http://yournewswire.com/putin-western-governments-are-enslaving-humanity-through-vaccines/

Като прибавим към този ново разработен като биологическо оръжие вирус на Зика и новите политически и икономически инструменти насочени срещу жените и децата на света като сурогатни закони, национализиране на децата и извеждането им от родните семейства, узаконеното в западния свят по-ниско заплащане на жените, узаконяване на ефтаназията и то на деца и така нат., се получава една много тъжна картина за морала на Западното общество!

У нас обаче Законът за задължителното ваксиниране се прокарва тихомълком, като се скрива зад благовидния претекст на Социалното подпомагане. С този закон държавата обаче се доказа като диктатор, а не като система за обществена полза. Държавата все повече се изражда в чудовище, което е впило зъбите си в българското семейство и разделя родители от децата им:
- като отнема правото на родителите да решават съдбата и здравето на децата си;
- като дава предимства на приемните вериги от "родители", осигурявайки им детски надбавки, че и заплати от държавата в пъти по-големи от майчинските надбавки на родните майки;
- като слага ръка дори и върху частните училища с държавните си субсидии, чиято единствена цел е държавата да контролира и налага форми на обучение, които плащащите родители не биха одобрили в никакъв случай - например ранното сексуално обучение в перверзии съгласно изискванията на ЕС.
И докато държавата, хранена от труда на българите, действа като диктатор, отнемащ родителските права, се навъдиха едни неправителствени организации с гръмки имена "Национално сдружение на децата", "Национално сдружение на родителите", които са всичко друго но не и български организации и защитават както задължителното ваксиниране, така и разпространението на мрежи от приемни родители, чрез които децата на България тихомълком се прехвърлят зад граница, където дирите им се губят.

А ето един съвет от патил родител как да откажете ваксиниране на детето си:
- "Най-елегантния начин да откажете ваксините е като поискате сертификат за съответствие,това е наше конституционно право. Повярвайте ми в която и точка на света да сте няма да ви покажат такъв.просто защото такъв не съществува,а за всеки медицински препарат и медикамент това е по закон ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.Второто нещо с което отказвам докторите е въпроса ми защо не се правят предварителни изследвания на детето и кръвта му дали не е алергично към някой от съдържащите се вещества във ваксината.В това също съм се убедил никъде не го правят,а е тяхно задължение по закон.Третото нещо,което ги питам,кой поема отговорност при нежелана реакция и не дай си БОЖЕ не поправимо увреждане на детето.Отговора им за Германия е името на областта в която живеете,на което аз им се изсмях в очите, а за България такъв отговор дори не са измислили още." (Христо Спасов Найдов)

В случай обаче, че родителите откжат да се съобразяват с диктата на Държавата-Чудовище, ГЕРБ се подсигуриха и с още един Закон, прокаран тихомълком от парламента - Законът за МВР! В този закон е заложена "Вина по умисъл и намерение" без да има извършено каквото и да е престъпление! Само по подозрения, без доказателства за извършено престъпление неудобните на системата хора ще бъдат осъждани, хвърляни в затворите или застрелвани като кучета по подобие на американската полицейска система. С този Закон за МВР ГЕРБ отнема основното конституционно право на българите - Невиновен по Презумпция

- http://aliya.blog.bg...hi-koji.1070303;
- http://aliya.blog.bg...yrkvata.1053401;
- http://aliya.blog.bg...ksinite.1023190
- http://biopogled.com...и-убиват-повеч/
- http://bg.checkonlin...e-vaksinirajte/
- http://aliya.blog.bg/novini/2014/12/10/cru-na-nechoveshkite-taini-noviiat-hitler.1321325



Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015629
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031