Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2015 11:23 - Новото оръжие за катастрофиране на самолети - Хелладс / HELLADS!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 16354 Коментари: 3 Гласове:
19

Последна промяна: 18.11.2015 18:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Известно е, че рязката промяна в магнитното поле води до блокаж в компютърните системи на самолета, включително и до блокиране на вратата на пилотската кабина, заключваща се електронно. А точно с промяна в магнитното поле на земята работи системата ХААРП, която уврежда климата на земята ни напълно целенасочено. И сваля самолети. Като се сменя магнитното поле на земята на определени точки, се играе с атмосферното налягане, което от своя страна предизвиква бури и климатични катастрофи. И това е задачата на ХААРП!
Според мен тези ужасни самолетни катастрофи, все по-чести и все по-необясними напоследък, се дължат на човешката безотговорност. Някои с много пари и власт решиха, че могат да го играят Господ и да променят климата на земята. Наричат го Геоинженеринг, а всъщност причиняват небивали бури, завихряне на атмосферата с резки промени в налягането й, поразяване на цели райони и страни на земята с небивали преди наводнения или засушавания.
Това тайно геомагнитно, антигравитационно, лазерно оръжие на Пентагона е разработвано през последните няколко десетилетия в тайните военни бази на Пентагона и с него са свързани зачестилите напоследък медийно разпространявани теории за извънземно нашествие и прочие небивалици. Целта е да се скрие това демонично оръжие, което си играе с геомагнитните сили на планетата ни без да е наясно с последствията.
Зачестилите земетресения в последните години се дължат на новото антигравитационно оръжие на Пентагона, част от което са и летателните им апарати, които се готвят да ни представят като нашествие на НЛО! (Така нареченият им проект Син лъч).
Играенето със земната гравитация в отделни райони предизвиква разместването на подземните пластове. В същността си това оръжие е климатично оръжие, а земетресенията са последствията от него.
Непал - земетресението уби хиляди хора, разруши много древни храмове и се случи в планинска земя, устойчива на земетръси. image
Да бъдеш лековерен във времена на скрити и тайни военни лаборатории, които си играят със земното притегляне и геомагнетизъм, за да произвеждат тайни оръжия, като например така наречените НЛО или Геоинженеринг и Химически трасета от самолети, съчетани с ХААРП, е най-малкото смешно, за да не кажа трагично. Защото когато солидна и тежка планина, устойчива на земетръси от хилядолетия, като Хималаите, се разтърси в невиждано земетресение, предупреждението трябва да бъде разбрано от човечеството.
Нашата планета се радва на отличен баланс между геомагнетизъм и гравитация и благодарение на този баланс е възникнал живота на земята.
Днес някои самозабравили се синковци с натрупани спекулативни пари от човешката експлоатация, решиха, че са богове и че могат да владеят земята ни. Разработват тайните си геомагнитни и антигравитационни оръжия пред очите ни и на върха на носовете ни в небето над нас, а ние спим и сънуваме спокойствие. Докато мъдрите се намъдруват, т.е. докато заспалите се насънуват, лудите се налудуват... С цената на нашите животи.
- http://aliya.blog.bg...hellads.1349413
- https://www.facebook...&type=3
- http://aliya.blog.bg...-sofiia.1106429
- http://aliya.blog.bg...-v-iran.1099535

Истината е, че геомагнетизмът на земята е бил известен на древните ни предци Древните българи, които са го използвали за строеж на своите скални светилища, мегалитни храмове и подземни олтари във възхвала на Бога и за лечение на тялото и ума си с магичната сила на земята. - https://www.kaldata....те-българи-дол/

Днес сме свидетели на точно обратното явление - геомагнитната мощ на земята е впрегната в алчните глобализаторски планове за световно господство. Което от своя страна обяснява зачестилите напоследък посегателства над Древната история на човечеството - системно са разрушавани и бомбардирани древните храмове и исторически свидетелства за Мъдростта на Древните българи, основатели на първата човешка цивилизация - Каменната.
- https://www.kaldata....овната-история/

И колкото и да се опитват западноевропейските правителства да скрият истинската причина за самолетната катастрофа, пришивайки я върху един загинал пилот, който няма как да стане и да се защити, съществуват и други източници, които свидетелстват за истината.

Министерството на Отбраната на Руската федерация съобщава, че според сведения на Северния флот са прихванати в деня и мястото на самолетната катастрофа във Френските Алпи електромагнитни аномалии, а така също и в граничещите райони на Италия и Швейцария. Тези елекромагнитни аномалии са причинени от американските бойни самолети, излитащи от базата Авиано в Италия, които са провеждали учение с изпитание на новото американско лазерно оръжие, наречено Хеладс (? с една дума върви в ада...) - High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS).
По същото време, в което е станала ужасната катастрофа на германския самолет, радиолокационните граждански системи са замлъкнали според съобщения на авиодиспечерите. Известен факт е, че при излитане и кацане на американските бомбардировачи Б1 радиолокационните съоръжения излизат извън строя.

Подобен е и трагичният инцидент с руски лайнер А321 над Синайския полуостров. Пилотите на руския лайнер А321, паднал на полуостров Синай, до момента на катастрофата не са подали никаква информация за технически проблем или каквато и да е извънредна ситуация на борда. На сателитни снимки се е видяло топло петно в областта на полета на самолета. "Топло петно" може да означава и силно намагнетизирана атмосфера в областта на самолета, т.е. облъчване с антигравитационен намагнетизиран вихър.
Фактът, че египетските власти не желаят да потвърдят официалната версия на Москва за бомба на самолета, както и предварителните руски съобщения, че взривно вещество не е намерено на самолета, правят официално съобщената руска версия най-малкото непотвърдена.
Защо се изчака срещата на Г-20, за да приеме Русия и да огласи версията на Обама и Камерън за бомба на самолета и вина на Идил?! Защото още веднага след катастрофата Идил пое вината, а лъжливите овчарчета Обама и Камерън закимаха глава (пардон разузнавателни служби) в знак на съгласие.
Как Русия изтъргува своето съгласие да огласи официално версията, за която настояваха Обама и Камерън?
Дали Русия не прикри истинската причина за падането на самолета - новото геомагнитно оръжие на Пентагона Хелладс за сваляне на самолети?... съответно като насреща принуди Обама да даде съгласието си за още по-голяма ангажираност на Русия в Сирия до пълното унищожение на Идил!?
Според Ню Йорк Таймс Руски източници съобщават за тайна операция на Руския спецназ за залавяне на двама агенти на ЦРУ, довели до падането на Руския самолет с много сложно оборудване. "От известно време двама агента на ЦРУ действащи в Йемен са заловени от руските специални сили. След залавянето на двата "актива" на ЦРУ и тяхното "много сложно" оборудване, "специален полет" MЧС беше изпратен в столицата на Йемен Сана където той се приземи успешно използвайки като прикритие мощен циклон." - http://spodeli.eu/new-york-times-ruskite-spetsnaz-zaloviha-v-yemen-dvama-ofitseri-ot-tsru-koito-sa-rakovodili-unishtozhavaneto-na-samoleta-a-321-articles-2938.html

Аз си спомням за един друг самолет, който някак си се разпадна и разби от голяма височина на хиляди парченца във Френските Алпи. После обявиха пилота му за луд, лека му пръст...
Спомням си и за един американски бомбардировач наблизо в Алпите, който има антигравитационно завихряне при излитане и кацане в съседната база на Пентагона... и който може да свали всеки един нарочен
самолет само с присъствието си в определен радиус... което ме кара да си спомня и за близостта на Израелската граница и нейните военни бази до мястото на катастрофата...
Спомням си и за една определена прослойка на човешката тиня, която никога не се е свеняла да води мръсни войни - не на бойното поле и не с бойна слава, а в задкулисие, срещу жените и децата, срещу туристите, срещу беззащитните и най-милите...
Бог да упокои душите на невинните жертви!


А сега нека да си припомни колко бази на американските ВВС има у нас!
България също е част от този пъклен план, а небето й е нашарено от химическите следи на тайнствените самолети извън графика.
И докато се правим, че проблемът не съществува, самолети с невинни деца на борда ще падат, домове ще потъват под водата.
Нашият мъдър народ има една хубава поговорка: Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват!
- http://www.whatdoesitmean.com/index1852.htm
- http://politikus.ru/...ermanwings.html
(High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS)



Гласувай:
20


Вълнообразно


1. godlieb - ECOCONSULT-77 DISSASTERS COMMENTS
28.03.2015 11:13
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СИ ИГРАЕ С ПОСТУЛАТИТЕ НА НАУКАТА - ЗА СМЕТКА НА ЦЕЛОСТТА НА ЦЕЛОКУПНОТО ЧЕЛОВЕЧЕСТВО!?! ПОСЛЕДНАТА САМОЛЕТНА КАТАСТРОФА - ВЕРОЯТНО!?!?- Е РЕЗУЛТАТ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТИ ТИП "ЦЕРН" - КАКТО И ПРЕДИДУЩИТЕ НЯКОЛКО - НАЛИЦЕ Е РАЗПРАШВАНЕ И АНИХИЛИРАНЕ.
цитирай
2. aliya - Самолетът просто е паднал и се ра...
28.03.2015 20:01
Самолетът просто е паднал и се раздробил, защото атмосферата вече не го е поддържала - изменен е геомагнетизмът на региона. При това рязко магнитно изменение самолетните уреди са отказали и компютърната система е блокирала. Блокирали са и компютърните системи на наземната радиолокация.
цитирай
3. mileidi46 - Кратко и ясно!!И много точно!!Поздравления!!
01.09.2015 12:06
aliya написа:
Самолетът просто е паднал и се раздробил, защото атмосферата вече не го е поддържала - изменен е геомагнетизмът на региона. При това рязко магнитно изменение самолетните уреди са отказали и компютърната система е блокирала. Блокирали са и компютърните системи на наземната радиолокация.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015462
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031