Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2020 10:58 - Готвят Европа за война... отново
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 2827 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 03.11.2020 11:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Изглежда Медицинският коронен фашизъм не постига целите си, планирани от Световното финансово задкулисие.
Лъжата на Короната обедини всички правителства в медийно-медицинско-военен заговор за принудително спиране производителността на човечеството - целта е да се избегне обезценяването на финансите.

Човешката производителна и творческа сила не може да се съизмерва с емитирането на кухи пари. В това съревнование производителите на пари са губещите, ето защо целта им са начини да възпрат и забавят развитието на хората. Кризи, войни, епидемии, подтисничество са техните средства.

Вирусът засега се превърна в приказката за лъжливото овчарче и вече никой не вярва в лошия вълк на Ковида. А иначе медиите бълват ли бълват страховити истории за болни, починали, задъхващи се болници, и прочие, и прочие.
Всяването на паника им позволи да измият ръцете на правителството да се отдръпне безнаказано от предоставянето на нормални медицински услуги, като остави хората на произвола на съдбата - отложиха плановите операции, задръстиха болниците и медицинските центрове с фалшиви болни (предимно от ромски произход и предимно техни избиратели) и така нат.

Всички на държавна заплата като под команда, един по един, започнаха да се разболяват от коронната лъжа и да ни обсипват с видео записи как да се пазим, макар и видът им да е повече от здрав.

Обаче Българинът не ще и не ще да се откаже от живота си, от работата си, от ежедневието си. Не ще да умира от страх, не ще да се затвори в къщите си и да трепери за съдния ден.
Планираната световна здравна диктатура засега не се получава - мравките все още мърдат.

Затова се върнаха отново към стария и добре изпитан план за всяване на страх с по-тривиалните методи - терор и оръжие. Терористите джихадисти, които някак удобно изчезнаха по време на пандемията, сега взеха да изпълзяват от конспиративните си дупки и да изпълняват мокри поръчки - клане, стрелба, убийства посред бял ден в големите известни столици, явно и те за слава жадуват.

Ако дойдат в някое българско село да колят, ще го вземат властите ни за битов хулиганизъм и ще ги пуснат да си вървят по живо по здраво, срещу подписка. Друго си е да заколят като пилци някой и друг невинен човечец, разхождащ се по улиците на Париж или Виенна, а още по-добре ако в църквата се проявят и с кръв я оцапат. Християно - мюсюлманският конфликт ни е в кърпа вързан.

И хоп, военно положение в страната, а после и в цяла Европа.
Европа е подготвена за Новия фашистки режим - няма мърдане, няма шаване.

И за да не харчат за порциони в затворите, затварят ни по домовете ни, по градовете ни, отделят ни едни от други... да не вземем да се хванем за ръце и да ги пометем.

Готвят Европа за война - Европа сама срещу всички. Защото старата мъдра Европа се оказа превзета от вътре с фалшивите идеи за свободен пазар, свободна търговия, демокрация и прочие приказки за лека нощ, които имаха за цел да приспят Европа и да пуснат под юргана й Глобалистките финансови оси.

Вече всякаква търговия се оказва забранена под вирусен претекст, свободните пътувания също, демокрацията отиде на кино. Военен ботуш и Глобалистка финансова диктатура е новата реалност на Европа. Крепостта на стара Европа е превзета от вътре.

- https://aliya.blog.bg/drugi/2020/05/07/plandemiia-na-evgenikata.1709558

https://aliya.blog.bg/drugi/2020/05/03/nauchna-diktatura.1708803
  - Алия Ошо
image



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. oia - Който иска да разбере от къде и на...
03.11.2020 11:45
Който иска да разбере от къде и накъде духа вятърът с коронното малоумие,
нека обърне внимание на изказването на кремълския стратег Александър Дугин,
който по произход е евреин---Той каза следното---Време е да се забравя за отворените общества, защото настава времето на затворените общества
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3034632
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930