Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2021 11:43 - Човеци или Биомаса?!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 1827 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image  Защо Министерство на Здравеопазването ви изпраща повсеместни телефонни съобщения да се набодете колкото се може по-масово и по-бързо, а не ви изпраща съобщения, чрез които да ви посъветва как да преборите рака, туберколозата, жълтеницата, диабета и така нататък все болести, широко разпространени сред народа ни и много по-опасни от грипния вирус, та бил той и корона?!

За кого и защо е толкова важно да се набодете с отвари, които по общо признание не предпазват от заразяване, нито от разпространение на заразата, нито от тежко боледуване и дори смъртен изход.

И след като са толкова надеждни тези генетични манипулации, защо никой не иска и досега не е поел правна отговорност за тяхното използване и за евентуалните последствия от това!?

Така, както и никой не пожела официално да огласи и да поеме отговорност за химическите пръскания от самолети над Родината ни, а и по цялата земя!

И не са ли тези две прикривани, но въпреки това извършващи се пред очите ни световни събития, взаимно свързани помежду си?!

Истината е, че съвременните хора са държани в нарочно неведение за множество тайни оръжия и технологии, разработвани от хората с парите.

Дори още незаглъхнали публикациите и документалните филми, доказващи пръскането на земната ни атмосфера с химически следи, които съдържат химикали и наночастици от тежки метали, и се появи световната пландемия и наложените от нея генетични отвари, чиято цел е да атакуват директно вашата клетка, кръв и органи.

Химическите облаци, разпръсквани от военните самолети на САЩ и НАТО са пълни с наночастици от метали, които са директно „нагрявани“ от високочестотните мощни антени на ХААРП в Аляска. По този начин атмосферата ни е ежедневно зареждана с електромагнитни импулси с определена честота чрез зареждане на металните наночастици в атмосферата. Ние вдишваме, поглъщаме тези наночастици и заедно с тях сме подложени на желаните от когото трябва вредни електромагнитни импулси. Един вид психотронно оръжие на световно ниво, чиято цел е да промени естествения природен електромагнетизъм на нашите тела и умове.

Ние сме създадени от геомагнетизма на земята и само в неразривна връзка с майката земя, нейната атмосфера, природа, естествени лъчения, ние можем да поддържаме живота си. Древните българи са усещали с телата си геомагнетизма на земята и са избягвали като прокълнати места с разболяващ геомагнетизъм, така наречените земни аномалии. А се предпочитали други с лекуващ и зареждащ геомагнетизъм по планинските върхове и скали. Днес ние сме загубили връзката и чувствителността си към земята. Но винаги е имало и има определени сили, които разбрали недоразбрали древното българско познание, се опитват да го използват за създаване на нови оръжия за поробване на човечеството.

А какъв по-добър начин да поробиш хората, като ги разболееш, побъркаш, съкратиш жизнения им път?! Например, като започнеш да променяш геомагнитните импулси, от които са изтъкани човешките тела. В началото пробваш с обгазяване на атмосферата със заредени с електричество наночастици от метали. По този начин постигаш няколко отровни за човека ефекта:

-          Задимяваш слънцето с химически облаци, а то е живот. Според Дедите ни Слънцето е вдъхнало човешката душа в тялото от земя направено. Слънцето е гарант за здраве – и физическо, и психическо. В Северните страни процентът на полуделите хора е в пъти по-висок. Освен това, чрез задимяване на слънцето затормозяваш естествения кръговрат в природата, предизвикваш суши или наводнения.

-          Погълнатите в тялото наночастици съдействат за неговото облъчване с вредни електромагнитни импулси, които объркват и подлудяват мозъка и причиняват психически и физически дискомфорт.

-          Създаваш геоинженеринг, с който наказваш непослушните народи – суши, бури, земетресения се предизвикват с променяне на елекромагнитните потоци в атмосферата.

Но и това не ти стига – ти си притежател на световния капитал и на теб не ти трябват здравомислещи и осъзнати хора. На теб ти трябва биомаса, която да включваш и изключваш от живота по свое усмотрение. ( - https://bulgaria365.eu/2020/12/09/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0/?fbclid=IwAR3X1PHAEN0DHIUWKHYxQ-NX4c33NU9t21cXAGDyHasqeGajl7xOVi1Wrus )

Затова създаваш една удобна пландемия, като създаваш нови и нови вируси и ги насочваш не къде да е, а директно към дихателните пътища на човека. За да може паниката сред хората да е пълна. Грипоподобно биологично оръжие, което усъвършенстваш с всяка нова буква от гръцката азбука. Ако първият вариант на това биооръжие поразяваше основно горните дихателни пътища и рецепторите в устата, следващият му делта вариант веднага удря гърлото и за 3 дена се е спуснал в белите дробове. Ако междувременно не си взел мерки да пиеш имуностимулатори от рода на Авирон Рапид, Изопринозин, Тамифлу. Важното е паниката да е пълна и повсеместна, за да изтичаш бързо до най-близкия пункт и да се набодеш. През това време те успокояват от всички ТВ канали, че само това е начинът да не умреш…. Макар и практиката да показа ясно, че тези убождания определено не те предпазват.

Тогава каква е целта?!

Оказа се, че така силно пропагандираните отвари съдържат графен оксид и други наночастици на тежки метали. Те буквално намагнетизирват тялото ти до степен, че ако веднага след убождането прилепиш магнит до отвора на иглата, той ще остана залепен за ръката ти. Следователно отварата цели да вкара в организма ти намагнетизирани наночастици, които раздвижени от топлината на кръвта ти бързо проникват в самата клетка, а чрез нея и по кръвните ти пътища се закрепват за мозък, вътрешни органи, в кръвта. Те неминуемо с времето  причиняват съсиреци, тромбози, умствени разстройства, мускулна слабост и др. Освен това ти се превръщаш в един електромагнитен приемник на импулси. Приемаш от всякъде – от атмосферата чрез ХААРП и сателитите, от телефоните и така нат. Приемник на всякакъв вид психотропно оръжие, което някой би решил да използва. И то в световен мащаб – а не да се мъчи със специалните джипове „Пустинни котки“, които миналото правителство на ББ използваше срещу протестиращите граждани, като ги приближаваше максимално до протестите.

С налаганите отвари технологията е много напреднала – променят естествения, синхронизиран със земята и вселената електромагнетизъм на тялото. Природният електромагнетизъм на телата ни ни е дал живот и ни поддържа живи и здрави. Когато някой е намерил начин да те изключи от връзката ти с майката природа чрез свои предаватели и свои електромагнитни импулси, най-малкото, което ще ти се случи е… да те разболеят, да побъркат ума ти, да те „размагнетизират“. Превръщат те в биомаса.

И при това много бързат да го направят. Защо ли?

Те отново знаят нещо, което ти си забравил. Знаели са го Дедите ти, Древните и Просветлените първи човеци. Човекът е от земя направен и на земята принадлежи. Човешкото тяло и мозък трептят с трептенето на земята. И се захранват от нея. И от Слънцето.

Дедите ни са знаели и още нещо – ние сме директно свързани с Галактиката и с нейното Галактическо Слънце. Цялата ни Слънчева система се върти около това Галактическо слънце по елипса. Прави едно пълно завъртане за 25900 години. Това съвпада и с прецесията на земята. Всеки път, когато земята ни се доближава до Галактическото Слънце, хората навлизат в така наречения от Дедите ни Златен период. Тогава вибрациите на планетата ни и на цялата ни Слънчева система са най-високи, повишават се и тези на човеците. Ние ставаме по-чувствителни, по-осъзнати, по-духовно извисени. Такива хора не можеш да поробиш – идва тяхната Златна епоха.

Такива високо осъзнати духовни хора плашат Глобалните глобалисти. Те са скрили от човечеството древната мъдрост и се опиват всячески да отрежат достъпа ни до мъдростта на вековете. Систематично унищожават най-древните паметници на културата, създадоха псевдорелигии, пагубни идеологии, мракобеснически политически и икономически режими. Разпалват страховете ни, агресиите, низките страсти, болестите на ума.

Но човекът е силно същество, Божествена изработка.

Сега решиха да опитат и нещо още по-зловещо – превръщането на човешките тела и умове в развалени побъркани, ходещи биороботи, в биомаса. Чрез тяхното размагнетизирване и отделянето им от природните геомагнитни импулси на земята. Чрез превръщането на кръвта и мозъците им в ходещи радиоприемници за болестотворни явления. Така че, ако има автоимунни или други злокачествени заболявания, те да се обострят и развихрят в отсъствието на естествения природен човешки имунитет. Този, който ни е пазил милиони години. Този, който пречи някому с претенции за глобална медицинска власт над хората.

Затова и не ме изненадва появилата се преди няколко дена новина в руските медии:

-          Руското правителство е инсталирало огромна антена за електромагнитни импулси, чиято цел е да предотврати разространението на вируса на короната. Антената е наречена ТОР и нейната цел е да пречиства електромагнитния заряд на въздуха. Защото явно нещо го замърсява и предизвиква виреенето на нискочестотни организми, вируси и др. Замърсителят се нарича ХААРП. (-https://www.facebook.com/SaqBol.KZ/videos/527159245266863 )

-          Алия Ошо




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3038084
Постинги: 435
Коментари: 593
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930