Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2023 19:48 - Българският език е коренът на човещината
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 3121 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 06.05.2023 20:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 
Уважаеми мои сънародници, братя и сестри мои,

Не позволявайте да Ви подвеждат и заблуждават с манипулиращи заглавия и втълпявани лъжи.

Като например:
"Древните корени на Българския език" - заглавие, прикриващо една вопиюща лъжа. Видите ли, тракийският език бил коренът на Българския???
Ти да видиш - този тракийски език на онези траки, които никой никога нит е видял, нито е чул, нито някога ще види и чуе.

Българския език е корен сам на себе си и на всички човешки езици, възникнали впоследствие. Българският език е свещен по две причини:
1. Езикът ни е свидетелството за зараждането на човека в пещера на Балкана и зараждането на човешкия език изобщо. Първо като звуци, после като руни (рън, рун означава на Ра Богинята, Божествен знак). Едва на по-късен етап като отделни букви и те са всичките буквите ни днес, които неправилно кръстиха Кирилица - та те са Българицата!

Българският език е първият човешки език и Българицата е първата човешка азбука!

2. Езикът ни е създаден / възникнал у първите човеци на земята Древните българи, които са били духовни мъдреци по силата на Божествения си произход. Те навсякъде са виждали Божествеността и неразривната си връзка с нея и затова всичките им първи звуци, срички и думи, както и буквите са изображения на тази Божественост.

Днес Българският език е единственият жив свидетел на човешката история - пазете го като зеницата на очите си.
Не позволявайте да го поругават като го прекръщават по еничарски на тракийски, славянски, църковен и прочие съвременни понятия.

Когато Българският език е възниквал са съществували само Човекът и Божествеността!
Нямало ги е всички последващи заблуди на човешкия ограничен ум, който дели и разделя света и хората на прашни глави в нечия измислена книга.

И за да Ви стане по-ясно как човешкият ум се самозаблуждава или е склонен на заблуждаване, ще Ви дам пример с кървавите събития от последните дни:
- деца убиват деца!!!

Нещо невиждано и нечувано в древната Българска реалност, Слава Богу и досега то не съществува у нас.
Но на братята Сърби се случи - ще попитате защо?

Бог да упокои душите на рожбите човешки. Някой е намерил начин да играе с умовете на децата ни. Някой, който знае, че човешкият ум е биологичен компютър и поради това е възможен за програмиране и овладяване. За целта не се жалят средства: екрани шарени всякакви, от които се лее кръв и мародерство на килограм.
Децата ни биват примамвани с различни електронни джаджии - уж за запознаване, уж за разширяване на кръгозора, уж за модерност.... докато уязвимият детски ум се пристрасти към бързоменящите се шарени картинки и към техните предизвикателства. Умът обича дъвки да дъвче, да бъде предизвикван и стимулиран.
Само че детският ум може лесно да прегрее от толкова много вредно стимулиране и просто да прекрачи границата на разума. Оттук до търсенето на още повече стимуланти за ума пътят е кратък - наркотици, осакатяване на телата, мазохизъм съчетан със садизъм ... Да изброявам ли по-нтатък?

Такъв прегрял ум много лесно би грабнал оръжие, особено ако то е наблизо, и би се самонаранил или наранил други.

Играта на Дявола става още по-зловеща, когато детето е включено в групи за специална умствена обработка, където играейки си с неговото его, отрочето на ума, му втълпяват да извърши престъпление.

Дете, чийто ум е свръхвъзбуден вследствие на електронни игри / стимуланти, е готово на всичко само и само да почувства някакво облекчение. Особено ако е умело насочвано.

Досега такива случаи нямаше освен в САЩ. Но глобализацията на света в едно голямо електронно село позволи пипалата на октопода да сграбчват и наши деца! Или с наркотици, или с електронно зомбиране.

Сръбският посланик у нас го каза ясно:
- Работим 20 от 24 часа и забравихме децата си. Те плачат за нашето внимание, а когато не го получават търсят заместители...

Единствената противоотрова на този умствен терор, умело провеждан от глобалните електронни терористи, е Любовта ни към Децата ни.

Само Любовта ни може да ги спаси.

Пазете рожбите си, те са Ваша и само Ваша отговорност.

Ето защо е много важно да пазим езика си, традициите си, ценностите, както подчерта и Сръбският посланик у нас.
Те са заветът на Древните българи, хората на Духа, а не на лъжливия ум.

Затова ще го кажа още веднъж и не позволявайте да Ви лъжат:
Българският език няма корени - той самият е Коренът и Началото на Човека.

 - https://www.youtube.com/channel/UCYrQivbplBe1b-KY4Nqwunw

- Алия Ошо



Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. gizdashki - Така е,
06.05.2023 21:25
Така е и създават условия, наричани "удобства", които примамват хората да стават роби - да работят за работодател, вместо за себе си. А така нямат време за децата си. Защото пък продуктите, които не произвеждаме ВЕЧЕ сами, а си ги купуваме, поскъпват. Пък и привикнахме към удобствата на компютри, перални машини, съдомиялни, трактори, комбайни и много друго. А това отнема свободата ни по коварен начин. Оставихме децата си на "грижите" на други - държавни служители. А държавата е мащеха - тя любов не дава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016139
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031