Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2012 18:38 - Законът за сурогатното майчинство - сводници ли са законотворците му!?
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 3662 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.12.2012 17:27


Тези дни всички сме свидетели на медийното и законово насаждане на една тлъста лъжа - че "сурогатното майчинство" имало нещо общо с майчинството и изобщо със сурогатството!
Къде се е чуло и видяло да изчакаш една жена да роди, за да й отнемеш детето и то по "закон"- измисленият нов Закон за сурогатното „майчинство”!
Как да наречеш майчинство нещо, което не е - като например въведения наскоро термин "сурогатно майчинство", който не е нито сурогатство, нито майчинство, а насилие над женската и детската природа.

Една жена никога не износва "чуждо" дете. Една жена винаги носи Своето Дете и никой няма право да й го отнема след раждането– дори и „законово”! Както и никой няма право да издевателства над женското тяло и да го купува за "износване". Сурогатното майчинство е посегателствои върху майчинството, и върху сурогатството (заместителството)! Сурогатното майчинство е и грубо посегателство върху децата, давайки узаконеното право те да бъдат отнемани от майката.
Освен че е насилие, няма как да се отрече, че "сурогатното майчинство" е и проституция! "Сурогатното майчинство" е използване тялото на една жена така, както е при проституцията. С какво проститутката, тази, която продава тялото си, е по-добра от "сурогатката"!?
И с какво нашите законотворци на сурогатния закон са по-добри от сводниците, които склоняват проститутките да търгуват с телата си!?


Нито една истинска жена по света, колкото и да е изстрадала бездетна, не би се съгласила да получи дете за сметка на унижението и страданието на друга жена и нейното проституиране като "сурогатна майка".

Всъщност тази идея за "сурогатното майчинство" е изцяло измислица на гей умове и заради тях е цялата тази патардия за узаконяване на сурогатното” майчинство”. Защото гейовете искат да отглеждат децата на жените, като приравнят омразните им жени до проститутки за употреба! И да сложат ръка върху новия живот на Земята!
Можем ли обаче, да наречем родител този, който насилва с всякакви средства и механизми, (та било то икономически или законови) друг да му ражда децата!? И родител ли е този, за който жената е само фурна за притопляне на чужди манджи!? И който забравя, че и той от майка е раждан!? Що за родител е този "приемен" родител, който използва майката като вещ, а тялото й като фурна,и може ли на такъв "родител" да му се има доверие в бъдеще, че няма и приетото дете на тази майка да приравни до вещ за използване, че и апетит да прояви към някои части от детското телце!?

Никой не може да ме убеди, че сурогатното „майчинство” е всъщност доброволен акт на продажба. Какво значи доброволно!? - Ако жена е принудена да проституира, като продава тялото и утробата си поради насила наложени й икономически причини и принуда, това доброволчество ли е!?

И наемният убиец доброволно се е съгласил да отнеме човешки живот срещу заплащане!!!! - Трябва ли тогава да узаконим убийството в сурогатен закон?!

Опитайте се да си представите утрешния ден, когато Вашата дъщеря (или внучка) трябва да живее в един „доброволен” мъжки гей свят на омраза и презрение към жените и където като жена ще бъде държана в икономическо робство и обсипвана с унижения и принудата да ражда деца на гейовете!?(Така де, защо изобщо жените да мътят водата в хубавия мъжки свят на гейовете!?)
Така и така медицината се „развива и върви напред” по пътя на сурогатното майчинство, защо не вземе медицината направо да превърне жените в мъже, само със заден "двор"!?

Съвременната медицина на сурогатното майчинство сама се осъжда като безчовечна и бездушевна наука, пипайки с неумелите си ръце в света на Любовта - свят напълно неизвестен на науката! Но света на единствената реалност, благодарение на която всички ние сме живи!
Законът на Любовта е абсолютният закон на живота и връзката на детето с родната му майка е неразривна част от този закон. Майката е едно тяло с детето си, и най-важното - една душа и едно сърце. Без майката детето не може да съществува.
Правени са опити с бебенца и малки деца - едната група от тях получавала в достатъчно количество храна, хигиенни грижи и т.н., но била отделена от любовта на майките си и от близкото им присъствие до тях.
Втората група бебета е била и хранена, и обичана от майките им, прегръщана, кърмена, с майчиното присъствие.
За учудване на наблюдаващите експеримента, бебетата без майчино присъствие някак си се свивали, смалявали и умирали.
За разлика от бебенцата във втората група, поддържани от майчината си любов, растящи и разцъфващи в малки човечета.


Човешкото същество не е само торба с кръв, не е само тяло, не е биоробот, нито машина за управление.
Човешкото същество е тайнството на Живота, наречено Любов и нито един опит на някои сурогатни законотворци да си играят с това тайнство и да пипат там с нечистоплътните си ръце няма да е успешен. Да отделиш едно дете от родната му майка, както се предвижда в Закона за сурогатното майчинство, в тази крехка възраст, в която детето и майката практически са все още едно тяло, когато неговата душа се нуждае от нейната, е невероятен шок, който не можем да измерим с нашите несъвършено ограничени знания. Такова дете ще израстне с разбита душа.
Психолозите знаят, че най-силни са психическите травми придобити в най-ранната детска възраст!


Ама само ромките щели да сурогатстват
, оправдават се някои защитници на сурогатния закон! И каква излезе тя - ромките не са майки, само другите са майките
!?
И затова другите, "немайките" -
на сапун, или поне да им използваме матките и това онова!
Явно с такава фашистка мерна единица мерят и законодателите ни, след като узаконяват проституцията и търговията с тела наречена "сурогатно майчинство".


Щом някои майки си продават бебето по Интернет, защо да няма и законно сурогатно майчинство
, казват други. Осъждат тези нещастни и без това достатъчно унизени и наранени жени, а оправдават самото деяние на търговия с бебета, когато същия този грозен акт на продажба на новородено е въздигнат в закон и е наречен с фалшивия термин "сурогатно майчинство". А може би такива радетели на сурогатния закон ще приветстват и подобна търговия с деца и майки да бъде обложена и с данък ДДС!?
Това е меко казано лицемерие, а искрено казано - садизъм срещу жената: Чрез гласуване на сурогатни закони, които уязвяват жената в най-дълбоката й същност – същността й на майка. Същите тези сурогатни закони, които обаче твърдо застават в подкрепа на гейовете, които превръщат в „светци” за защита от дискриминация и с право на гей парадиране и узаконени „семейства”, в които да отглеждат децата на омразните им жени!

Според сурогатните законотворци и техния закон излиза, че бременността не е майчинство, т.е. бременната жена не е майка, а само този, който е сложил детето в нея, е единственият родител!? И има право да отнема детето от родната му майка, само защото парите са онази оневиняваща и всеопрощаваща мерна единица, която изтрива всяка необходимост от човещина и човечност! Знаят ли изобщо законотворците ни родни какво е да си майка, какво е да си бременна, какво е да расте плодът на живота в теб, който се храни от твоето сърце, от твоята кръв, от твоята майчина любов!?

Да си майка не е въпрос на късмет, а на същност. Всяка жена в същността и природата си е вече майка.Независимо колко е мачкана и унижавана през вековете - от инквизицията та до днес, когато се гласуват закони за отнемане на децата й (визирам Законопроекта за детето и Закона за сурогатното майчинство). Ще илюстрирам дълбоко закодираната същност на жената като майка в следния пример:

-
Правени са опити да се съпостави степента на майчинството при животните и при жената. Експериментът е проведен с едно кенгуру майка, тъй като кенгуруто е известно със своите силни майчински чувства.
Кенгуруто и малкото му са поставени в дълбока вода, прииждаща постоянно. Дълбочината постоянно се увеличавала, докато накрая кенгуруто майка вдигнала своето малко във въздуха и го поставила на главата си. Майката държала малкото си на главата си до последн
ия момент
, докато водата достигнала до главата й, а после до муцуната й. Когато водата заляла муцуната й, майката извднъж дръпнала малкото си във водата и стъпила отгоре му.
В същите условия жената държи бебето си високо над водата, дори и след като вече се е удавила практически, ръцете й продължават да го стискат...


Но медиите ни родни усилено са се заели да ни внушават лъжи срещу естеството на Жената, като ни засипват с постоянно повтаряни новини за „наркоманка, продаваща детето си в Интернет”, или за подхвърлено бебе тук или там. Въпреки, че случаите с подхвърлените бебета са изключителна рядкост у нас и се дължат на умопобъркващо отчаяние, предизвикано от безизходица или страх. Такива жени са крайно нещастни и объркани, с умствени отклонения и трябва да бъдат лекувани, а не осъждани.

В същото веме мълчат медиите като риби, когато става дума за огромния брой младежи у нас, умрели при свръхдозиране или след редовна употреба на наркотици Всички знаем, че един съвременен наркоман задължително е и умствено увреден - шизофрения, параноя, страхови неврози и панически разстройства са резултатите от съвременните амфетамини!!! Днешните наркотици са изключително увреждащи мозъка на наркомана, и дори и една начална доза е достатъчна за поражения върху крехките мозъчни връзки! Психиатричните ни клиники са пълни с такива бастисани младежи - децата на България. Онези, които не избягаха навън да слугуват.
Наркоманът по принцип е човек, който сам се е отказал от живота и е със самоубийствени наклонности. Не можеш да очакваш от такъв човек да бъде родител - нито майка, нито татко.

 
В
сяка една жена, без изключение, се ражда майка.

И ако в резултат на наркомания или друго умствено заболяване майката е с отклонение в психиката си, това е заболяване, а не женска същност.
Наличието на подобни случаи в едно общество говори за цялото общество и за отчайващото положение на най-слабите и уязвимите в него. А Жената е човешко същество и има нужда от подкрепа и закрила и тя, и децата й! А не от законници-фарисеи и търгаши, забравили как те самите са дошли на този свят.

Майката и ражда, и обича, и прощава, и закриля, и куп други видими и невидими неща и те са закодирани в женската й същност.

Майка е всяка жена, дори и тази, която не е родила дете!Дори и тази, която е изоставила детето си като подгонен звяр, бягайки от неволите си, пак си остава майка - майка с разкъсано сърце.

И много ми е чудно всички,
които твърдят, че жените не са майки и охотно осъждат онези объркани жени, които са изоставили децата си, защо тогава самите те се обявяват в защита на узаконяването на сурогатното майчинство, което е именно Законов Акт на изоставяне на новороденото детенце и още по-страшно, на унижение и на майката, и на детенцето.

Дори и само в чисто етичен аспект договор, касаещ човешки живот е немислимо да има! Защото тогава какво ще попречи на законотворците ни да узаконят и самоубийците, и камикадзетата - и те доброволно се самоубиват. И да гласуват всички вкупом Закон за самоубиеца, в който да сложат и подточка: „да не забрави да мине да си плати ДДС в НАП преди да иде да се гръмне! „
Така се получава верижна реакция от античовешки, сурогатни на човешката природа закони и накрая току виж се гласувал и Закон, забраняващ на всички майки да си гледат децата!
И според който ще бъде най-добре гейовете да им ги гледат в узаконени семейства - така или иначе гейовете не си подхвърлят децата (защото просто нямат такива) и не правят аборти!


Както и да го наречеш сурогатното „майчинство”, то си остава срамна търговия с човешки тела и човешки животи, която при това е узаконяване на човешкото осакатяване и оскотяване!


Ето защо аз предлагам съвсем друг закон - Закон за закрила на родната майка!!!
Нека загрижените да имат деца да се погрижат и за техните майки, а не да измислят сурогатни закони за тяхното по-нататъшно унижение. Защото такава чудовищност - да отнемаш децата от майките им познаваме само по време на робство - еничарството.

Или пак за робство и еничарство трябва да се готвим с тези нови античовешки сурогатни закони!?

Законът за сурогатното майчинство вече беше внесен в пленарна зала за второ четене.
Което значи и че мнозинството на Герб ще го гласува - така, както гласува и други закони, унижаващи човешкото същество - като например Закона за конфискация на имуществото ти или Законопроекта за детето ти. Все фашистки закони на геноцид срещу човечеството, с което се узаконява навирането на човешкото същество в миша дупка - като го оставят без права, когато му взимат децата, или му отнемат дома, или чисто и просто ползват тялото му или някои части от него.


И както се очертава, съвсем в скоро време майките ни ще раждат вече
под закон!
А може би ще раждат и под строй!?

Имаше един забележителен
филм преди време - не си спомням името на филма, но си спомням как млади жени, облечени в еднакви червени униформи биваха заплождани под строй. Т
ака да се каже, отвеждани от войници до домовете на заплодителите си.
Разбира се, заплодителите бяха един вид елитни нацисти, доста застарелички,
но мъжко да е! А съпругите на заплодителите трябваше да държат младичките жени за ръцете, за да може мъжа да си свърши по-добре работата.- И
зобщо, идилия ала "сурогатното майчинство".
Този филм е отпреди няколко десетилетия, но явно умни американски сценаристи вече са знаели какво ни се готви... И са се опитали да ни предупредят за това, което днес вече се случва.


В момента се извършва тихомълком планирано
програмиране на човешкия ум - чрез шоу концерти, гей паради и сурогатни закони, като че ли измислени от един и същи пъклен перверзен ум, хората и децата им ден след ден са бомбардирани, човешките добродетели подменяни незбележимо с перверзии.

Продажните ни медии напоследък се надскачат да ни засипват с мили картинки на майчета, които искат свои мили дечица, но разбира се - друга да им ги роди!? И от друга да откраднат нейното родно детенце, плът от плътта й и кръв от кръвта й - защото само чуждото нещастие е повод за тяхното щастие. А за успокояване на гузната си съвест имат нужда от надлежно прокаран Закон за сурогатството.


И не пропуснаха родните ни медии да отбележат като първостепнна новина повишаването на заплащането на приемните майки – незначително повишение на практика, но точно навреме гласувано от нашите законотворци - точно по времето на приемане на Закона за приемните сурогатни майки!


Едно деградирало, саморазрушило се човечество, нещастно и мизерно, загубило връзката си с Любовта на Съществуванието, можеш лесно да държиш в подчинение и с камшика на властта регулярно да налагаш по гърба.
Самият закон за сурогатното майчинство е следствие от насажданата човешка неестественост и налаганото със закони откъсване от собствената ни човешка природа.А това е рязане от корен на самото човечество.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. pantofka8 - сурогатни майки
27.08.2013 13:47
Ти знаеш ли какво е сурогатно майчинство, като дума, каква му е целта и какви хора ще се възползват от това?
Мисля, че не си схванала добре замисъла на това майчинство. Първо суратното майчинство е за спомагане на бездетни двойки да имат собствени деца, с техни гени. Второ става въпрос за роднина, която да износи детето, за да няма злоупотреби.
Света достатъчно се е развил, продължава да се развива, не можеш да кажеш не на нещо което помага на други.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3034322
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930