Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2013 11:25 - Законът за Задължителното предучилищно образование на 4 годишните малчугани противоречи на Конституцията на Република България
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 1966 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.01.2013 11:45


Законът за Задължителното предучилищно образование на 4 годишните малчугани противоречи на Конституцията на Република България и грубо потъпква основни човешки свободи, включително и свободата и личната отговорност да бъдеш родител на децата си!
 
Законът изземва свободата да бъдеш родител на собствените си деца и е грубо еничарски, дори и по-зле - национализира и институционализира малки и невръстни деца без да се съобразява с волята на родителите.

Дори и да не могат хората да се организират на масови протести в цялата страна, това не намалява беззаконието на този еничарски Закон. Още повече, че протестите са предварително обработвани от политически провокатори и заглушавани и потушавани още в зародиш! Дори и да имаше повече протести, правителството ясно и арогантно показа, че няма да се съобразява с волята на родителите в България, нито с техните граждански организации.

Това правителство е обявило война на българите в цялост - защото всеки един българин е родител!

Повече от ясно е, че на медиите в България е наложено пълно медийно затъмнение специално по този въпрос - въпросът за произтичащото в момента политическо насилие срещу българските родители.
Всичко друго е по-важно за медиите от родните ни деца - референдумът за един нищо незначещ въпрос, битовата драма на един слуднал човек, политическите джавкания между този и онзи политик, и какво ли не! Само не бива медиите да отразяват истината за поредното грозно посегателство върху най-човешката ти същност - да бъдеш родител.
Зам. - министър Дамянова не се умори да обикаля от студио в студио и да говори откровени и обиждащи лъжи, а в същото време не бе дадена думата на хората от България да кажат мнението си на родители. Като че ли в тази страна няма родители, а само министри!

Защо суверенът на тази държава, българският народ, българският родител, трябва да обикаля с някакви листчета от институция в институция, с петиции и писма до Президента, за да моли да му се върне свободата!? И нима досега арогантните управляващи се съобразиха с който и да е документ, петиция или воля на родителите!?

Това правителство заслужава за своята арогантност пълно незачитане и гражданско неподчинение! Защото то е вредно и отровно за българите и техните деца! Правителството управлява само, ако има кой да му се подчинява!

"Никой не управлява, ако никой не се подчинява!"

Нека да осъдят цял един народ и нека сами да си плащат заплатите!

Българският родител е велик! И тук много сбъркаха управляващите - заиграха се с много опасна струна на българската душа. И още нещо - българите, за разлика от богатите си европейски и американски съграждани, нямат какво да губят - освен оковите си!



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3041077
Постинги: 435
Коментари: 593
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930