Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2013 10:48 - "Политиците" на протеста на омразата
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 2158 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 16.08.2013 15:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Политиците" Б.Б. и Р.Пл, основали небългарската партия ГЕРБ, а сега и подстрекаващи  с външно финансиране изсмукани от пръстите "протести", всъщност погроми на омразата, са само маша за вадене на горещите кестени от огъня - те нямат свое мнение и никога не са имали. Те са послушна маша на световните глобализатори отвъд океана, които искат на всяка цена, на каквато и да е цена, да унищожат България и българите:
- като ги изгонят от земите им;
- като ги подложат на заколение - икономическо и физическо чрез монополен и институционален геноцид;
- като им отнемат земите чрез политически и икономически лостове; чрез разпалване на "етнически" конфликти и последвалото от това "автономно" разделение на територията им;
- като им отнемат бизнеса чрез държавен и монополен рекет;
- като им отнемат жените и децата чрез насаждане на толерастия, сурогатна проституция, насилствено отнемане на деца от семействата им чрез СС (социалните служби от Закона за детето).

За да може българинът да забрави кой е: мъж ли е, жена ли е; българин ли е, "помак" ли е; емигрант ли или е имигрант - отбрулено сухо листо без корен и без право на поколение и роден дом!!!

Фактите говорят ясно - ето на, и Противоракетна отбрана ни инсталира президентът, да пази главите на няколкото останали баби и дядовци в порутените им къщурки. И предложи на Израелското правителство безвъзмездно българската земя срещу мъгливото "високи технологии", и евтино бг паспортите даде президентът ни роден на чуждите инвеститори чрез промяна в Закона за инвестициите; и още път отвори ГЕРБерският президент на чуждите монополи, като дори и водата ни българска предложи за уедряване и даване на родните ни ВиК в ръцете на чужди монополи!!! А законът за сурогатната проституция е факт по времето на управлението на ГЕРБ, както е и факт геноцидният Закон АнтиДете на първо четене. И странно - тогава не валеше президентско вето безспир...

План за активно обезлюдяване на България е в действие, с активното участие на ДАЗД в него!!!! Ето дори днес ДАЗД призова родителите да не държат децата си в България - http://www.nenovinite.com/ne/obshtestvo/4550/

Това се прави не случайно, а методично и планирано - ето и в момента "симпатизантът на Герб" (по неговите думи) Божидар Димитров твърди от ефира на Нова ТВ, че ние българите сме само от 14 века по нашите земи!!????
- Ние, народът, най-древен на света, живял по тези земи от времето на Адам и Ева и пряк наследник на Ной и сина му Тирас!!!

Българите хуни не са и никога не са били!!! Наскоро бе оповестен резултатът от едно важно генетично изследване. То смачка доминиралите около столетие теории за туранския произход на нашите деди. Най-важното откритие бе това, че ние носим гени на древен средиземноморски народ, т.е. във вените на българите тече тракийска кръв.
Българите са тракийци, синове на сина на Ной Тирас - и самият Ной, и самите Адам и Ева са живеели в българските земи - потъналите земи на източното ни Черноморско крайбрежие. Едем е бил на дъното на Черно море - не случайно най-старото обработвано злато е намерено във Варна, а името Варна идва от стария глагол "вара" - "първоначално появил се", оттам и глаголът заварвам. Най-старият обработван нефрит е намерен също у нас и датира опреди 7000 години, като изобразява свастика, знак, съществувал по нашите земи много преди Египетските йероглифи и шумерското писмо. И не случайно преди две години експедиция намери най-старото писмо в света на дъното на Черно море върху така нар. чиния на Ной. Колко жалко, че Божидар Димитров спря тази експедиция от продължение.
Един толкова древен народ като българския, прародител на цялото човечество, запазил своята човечност и изконна духовност в продължение на хилядолетия, няма как да бъде претопен и изгонен от родоотстъпници и продажници, пък било то и щедро финансирани от световния едър капитал "политици".



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - Жестоката истина е тази!!
16.08.2013 11:48
Никога повече ГЕРБ и престъпната куку-клика на Бойко. Съд и затвор за всички предатели на национални каузи начело с Прецедента Плевнелииев и Главната Мутра Борисов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3041749
Постинги: 435
Коментари: 593
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930