Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2014 09:49 - Българският Плевел - Президентът на войната
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 2479 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 27.01.2015 18:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Крадецът вика: Дръжте крадеца!
Агресорът вика: Нападат ни, помощ!

Живеем във времето на Лъжата, където черното се маскира зад бялото, агресорите пищят до небесата, че някой ги нападал, монополистите се тюхкат, че бъдещите им печалби (като че ли някой е длъжен да им ги гарантира) са заплашени и затова: дайте да ви изтребим до крак!

България не е страна в ничия война и не бива да бъде!
Още повече, че границата ни е разграден двор за обучените джихадисти! А на територията ни безплатно се разполагат чужди бази, които ни правят лесна мишена за отстрелване.

Но за президентина това не е проблем, той отдавна ще се е скрил я в някой таен специално за него приготвен бункер, я зад океана в лъскав стъклен офис... докато бомбите помитат децата ни!
В интервю за германския вестник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ президентът на България Росен Плевнелиев нарече Русия „националистическа и агресивна държава“. „Москва смята за недопустими подобни изявления, особено от страна на политик от такъв висок ранг“ – каза говорителят на МВнР на Руската Федерация Александър Лукашевич.

„Съжаляваме, че за пореден път, повтаряйки необоснованите твърдения за анексия на Крим и опит за диктат в Украйна, държавният ръководител прибягва към непозволителна реторика. И това се прави в угода на текущата прозападна конюнктура, която игнорира реалността и потъпква вековните традиции на дружба и сътрудничество на народите на Русия и България“ – добави Александър Лукашевич.
Според него, Плевнелиев просто „не иска да забелязва настойчивите и последователни усилия на Русия и нейния президент Владимир Путин за деблокиране на кризата в Украйна“.
„Изказванията на президента на България нямат нищо общо с преобладаващото в страната настроение за развитие на сътрудничеството с Русия“ – резюмира руският дипломат.
Людмил Георгиев, професор по политическа психология на Софийския държавен университет, нарича изказването на Плевнелиев „недопустимо и неадекватно“, като напомня, че „над 80 процента от населението на България изцяло подкрепят политиката на Русия на световната арена“:
Цялото: http://bulgarian.ruv...v-prekali-0051/

Никой българин, нито парламентът някога е упълномощавал президента, нито назначения от него служебен министър, да обявяват война на Русия, но те го направиха! И пред чужди медии, и във Военната им доктрина 2020, директно преписана от тази на САЩ. По този начин Президентът директно погази Българската конституция, а такъв президент определено не може да бъде наречен български. Сигурно е на заплата в Пентагона, който също наскоро обяви, че се готви за война срещу Русия.
Един президент няма право да говори от името на личните си пристрастия и личните си тънки сметки. Той е избран да представлява народа, а не да представлява себе си!
А народът ни е изцяло ЗА Русия и винаги е уважавал и обичал руския си брат. Един истински президент би трябвало да е наясно с това! За българите благодарността към руските братя освободители никога не е била задължение, както някои медии се опитват днес да ни внушат. Човек или е благодарен, или е задължен. Българският народ е благодарен на руските си братя за извоюваната съвместно рамо до рамо свобода от турския поробител, и винаги ще бъде.

Президентът ни обаче не е нито благодарен, нито задължен на народа си, а през главата му и въпреки волята му поема курс на открита конфронтация с един братски народ с всички последствия от въвличането на страната му в братоубийствена война.

Този президент не се посвени да се конфронтира дори и със собствения си народ, като неколкократно защити интересите и гарантирането на печалбите на международните корпорации и монополи за сметка на живота и здравето на своя народ.
Президентът постави президентската институция в открит слугинаж на монополите, на инвеститорите, на чуждите интереси в България на Американския "брат", за съседката ни Турция, неговия по-малък "брат", и така нататък, и така нататък.
Президентът се бори като лъв и не даде косъм да падне от главата на чуждите печалбари с гарантираните от държавата нива на печалби. Погледнете всички върнати от Президента закони: - те всички са върнати за преразглеждане, защото по някакъв начин засягат интересите на чуждите монополи и корпорации в страната: като започнем от Закона за инвеститорите (президентът настояваше за занижаване на инвеститорските изисквания за получаване на български паспорт), преминем през Закона за водите (президентът настоява за уедряване на ВИК-тата по примера на Електроразпределителните дружества и преминаването на общинските ВИК в частни ръце на чужди корпорации), Закона за детето (слава Богу не приет на окончателно четене от предишното управление на ГЕРБ, където Президентът подкрепяше ранната национализация на децата ни), Закона за ВЕИ парковете и енергийните дружества (където президентът обжалва наложените от предишния парламент върху монополистите ограничения в гарантираните им от държавата печалби) и така нататък, и така нататък. Да не говорим за заиграването на президента с приемното "родителство", което той лично въведе и оглави в България, за да подготви мрежа от приемни семейства, платена с нашите данъци и готова да поеме иззетите от социалните служби нечии деца; докато в същото време президентът по никакъв начин не подпомогна индексирането на майчинските и детските надбавки на родните български майки, въпреки специалното обръщение към него.

Грижата за хората не е популизъм, тя е задължение на всеки политик.
За нашия президент обаче хората са само монополистите и корпорациите, не и българските майки, бащи и деца. Виж обаче за българските старци президентът забрави и не върна ни един закон, ограбващ техните мизерни пенсийки. Забрави президентът и за българските майки и техните деца, като нито веднъж не защити техните интереси. И не само това, президентът се е заел с тяхното пълно физическо унищожение, като с непремерените си изказвания на държавен глава въвлича страната директно в готвената от глобализаторите война между Русия и Европа, като едновременно с това широко отваря вратите пред турски висши политици, чужди посланици и монополи, чужди военни програми за физическо унищожение и осакатяване на българската нация.

Президентът наскоро сам себе си изяви и като Президентът на Климатичните катастрофи!
- "Целите, които си поставя ЕС по отношение на енергийната политика и борбата с климатичните промени са много амбициозни, но те са и пример за останалата част от света", заяви президентът Росен Плевнелиев пред представители на българските медии, след заседанието на Европейския съвет.
ЕС не само си поставя амбициозни цели в борбата с климатичните промени, но и амбициозно ръси над главите ни тонове химикали, скрити в нано технологии и разпръсвани с НАТО-вските самолети в небето ни. Така, че да нямаш нито лято, нито зима, а в един ден да преминават и 4те сезона над главата ти.
А растенията, животните, водите на Родината ти да залинеят и умират от незнайни болести.
Амбициозните цели на ЕС по отношение на климата ни се изразяват в едно: Да използват климата и земната ни атмосфера като най-новата разработка оръжие върху нас и нашите деца. И да наказва ЕС непослушните си държави членове, които не се отчитат редовно с вноски и "реформи" в касата на големия задокеански брат. Неизбежните резултати от Новите програми на Пентагона за Геоинженеринг в небето на Земята са вече стоварени върху главите ни. Насищането на атмосферата на земята с електричество чрез разпръскването на тежки метали и химикали в нанотехнологии, образуващи облаци след опашките на военните американски и натовски самолети, са явление, което и ние в България наблюдаваме всеки ден над главите си - неспирните странни атмосферни явления над главите ни се наблюдават с просто око, а бурите, гръмотевиците, светкавиците са с непознат преди интензитет. За да докарат климатично бедствие над главите на някоя непослушна държава, народ или правителство, американските военни буквално са готови от 9 кладенеца вода да докарат, като местят огромни въздушни и водни маси от Южното в Северното полукълбо, от Източното в Западното. Как го правят ли!? - играят си с атмосферното налягане на отделни точки в земята, наелектризират атмосферата на други точки и така нататък. Затова и толкова "плачат" за Нов световен ред и Глобално правителство, с глобална армия и глобална религия - та да може глобално да ни обработват с геоинженеринг.

Българския президент неотдавна също се размечта пред медиите за глобален геоинженеринг, който е според него, и една от амбициозните цели на ЕС. Слава Богу, има и здравомислещи и мислещи за народа си и страната си президенти - неотдавна новоизбраният египетски президент АлСиси нареди на военни патрулиращи самолети да пазят небето над Египет от разтоварвания на геоинженерингови химически товари над главите на населението от преминаващи международни полети.

Това, че един президент някога е избран от някой си не му дава право да забравя, че и той самият е човек, баща и българин.
Когато става дума да се направи политическия избор - война или мир, един истински президент, който се предполага все пак че е човешко същество, би избрал МИР за народа си. И никога не би повел курс към война чрез непремерени думи, откровени лъжи и инсинуации, конфронтациии, нападки! Особено, когато този президент е президент на една малка и бедна България, която не разполага с боеспособна армия, нито с високотехнологични оръжия, нито с младо население, способно да я защитава! Един президент е длъжен да се грижи за мира и благоденствието на народа си, а не да го вкарва в чужди войни! Освен разбира се, ако президентът не е българин, не милее за българското, а е просто поредният международник безродник, отъждествил се единствено със своята тлъста чиновническа заплата на Служител на Задкулисието. Същото това задкулисие, което утре ще го назначи на удобна синекурна обезателно международна длъжност (да си спомним сега къде е Николай Младенов, външният министър, който докара джихадистите от Ислямска държава у нас, на специална конференция!).

А когато президентът § сие успеят най-сетне да подпалят така лелеяната война между Европа и Русия, бомбите ще падат върху главите на българските старци, баби и деца, докато президентът ще си пие кафето в някоя лъскава сграда отвъд океана. ... В краен случай може да слезе и в някой от специално приготвените за целта под земята бункери-градове.




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. grigorsimov - Президентът ни, Плевненлиоев е евреин, слуга на сатанинското еврейство
20.10.2014 10:23
Затова друго и не може и да се очаква от него, и от всичките ни останали политици и олигарси - юдомасони.
Не че Американските, европейските, руските и китайските политици са много по-различни, но все пак има съществени разлики в позициите и в политиката им, независимо, дали по конюнктурни или поради някакви други съображения!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016167
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031