Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2015 20:09 - За кожата на Българите!
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 5919 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 18.01.2016 13:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image От древни епохи та до сега народът ни е подложен на обезличаване и геноцид и няма как той да не се е превърнал в това, в което се е превърнал - шепа старци, протегнали ръце за подаяние, наричано пенсия или работна заплата от същата тази политическа държава, която беше и е машата за унищожение на българите след Освобождението им от турско робство.
А що се отнася до държавата, Не може да има държава там, където не се зачита индивидуалния човек и неговите нужди насъщни! Държавата не е политиците и никога не е била. Държавата не е и банките, нито институциите, било то финансови, икономически или политически. Държавата са хората. И докато в медиите и учебните заведения се чува гласа на "професори" като - например европеистът Ивайло Дичев, за когото е неприемливо хората да страдат и да протестират за убитото дете от двама самозабравили се мафиоти с дълги досиета във Враца, вместо да страдали и протестирали българите за откраднатите милиони в КТБ на, разбирай, същия този професор и сие реформатори на родината ни, - то държава няма как да има! Защото хората са изключени от нея. Вместо хора на почит са банките и депозитите им, вместо хорските насъщни нужди на почит са мъртвите закони на още по-мъртвите институции, оградили себе си със стена от терористично насилие.
Бавният геноцид е стратегическият прийом на днешните господари на човешката алчност. Така умъртвяването протича незабележимо и невъзвратимо. (http://aliya.blog.bg...kraciia.1306875)
Всичко, което може да служи за опора на отделния човек му се отнема чрез подходящи закони и процедурни хватки:
- Бизнеса му, ако е дръзнал да има такъв бе умишлено съсипан от големите финансови корпорации чрез лъжливи пропагандни маньоври и финансови хватки, подплатени с частни съдебни изпълнители и едностранни договори;
- Земята му, ако притежава такава, бе законово и по европейски обявена за разпродажба от поземлени фондове с неизвестни задгранични собственици, чиито офиси изпълниха българските градове и села редом до неизброимите банкови клонове и канторите на частните съдебни изпълнители. Защото едно нещо знае Световното задкулисие - българинът е свързан със земята си и тя е неговият корен, по който текат жизнените му сили.
- Здравето на българина, ако все още му е останало някакво след пладнешкия обир, на който бе подложен под благосклонното око на държавата, също бе подложено на ограбване чрез здравните му вноски, които така и не стигат до техните вложители и така нататък, и така нататък.
- За насаждането и пропагандирането на Антикултурата на страха и вулгарността, на кървавата агресия и незачитането на човешкия живот да не говорим - тя се лее от всеки екран и сцена и се вижда от всички, и най-вече от българските деца. Такова насилие над българската душа не е имало и в най-черните робски епохи от историята ни.

И всичко това - за едната "територия"...
За тази "територия" и цяла армия от също така безземлени и обезродени бежанци бе нахъсана срещу българите. Планът на Световното задкулисие, дирижирано от САЩ, е Европа (и България) да бъде заселена с мюсюлмани, които да я разбунят и тероризират. И постепенно да размият европейското самосъзнание с пришълци така, както това вече се е случило в САЩ. Такова нехомогенно, неродно население е като дърво без корен и може лесно да бъде манипулирано. За целта на европейците, и на нас също, ни взимат земята, за да изгубят европейците (и българите също) и последната си връзка с родното. От друга страна и мюсюлманските пришълци са подлъгани за пари да изоставят земите си и корените си.
Така постепенно Европа се превръща в новите САЩ, където всеки се страхува от всеки, а само политиците имат последната дума и пълната власт. А политиците са куклите на конци на корпорациите.
Европейските власти на някои страни най-силно узурпирани от емигранти са принудени нелегално и неофициално да се борят с прииждащите множества емигранти, новите османски пълчища на 21 век. Тези европейски правителства не смеят официално да се противопоставят на американско-ционистките планове за европейско завладяване, затова и действат подмолно. Чрез някое и друго потапяне на лодка, пълна с бежанци например...

Но и бежанците не са достатъчна армия за плановете за световно господство на Световното задкулисие - Пъкленият план на Американския глобализъм е да изправи едни срещу други в смъртоносна самоизтребваща война славяни срещу славяни така, както изправи араби срещу араби в кървави пролетни революции и ислямски държавно-терористични новообразувания.
А американският ционизъм седи отстрани на кървав спектакъл и доволно потрива ръце!
- https://www.youtube....Gs0X8KBhA#t=587
- https://www.youtube.com/watch?v=AhswO7AHHJg

Само едно нещо така и не разбраха световните стратези на Световното задкулисие - българите са много повече от една територия, те са цялото човечество. Защото първите хора, от които всички други са тръгнали, са Древните българи. (http://aliya.blog.bg...trakite.1330025)
А тяхната душа е Божествена и нея не можеш да я пребориш нито с отнемане на територия, нито с отнемане на имане, нито с методите на демократо-фашисткия геноцид. Колкото повече опитват световните душмани да подчинят Душата на Българина, толкова повече ще се провалят. Защото Българската душа е блага и мека като водата - "В целия свят няма нищо по-меко и по-податливо от водата, но тя надделява над твърдото и здравото."
- http://aliya.blog.bg...arskata.1316461




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3038048
Постинги: 435
Коментари: 593
Гласове: 1383
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930