Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2014 08:43 - Зависимост от Порнография
Автор: aliya Категория: Тя и той   
Прочетен: 8950 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 19.03.2015 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:
Здравейте! Проблема е там, че приятелят ми е зависим от порнографията. Мисля че той не го осъзнава изобщо. Всяка свободна минута той посещава познатите порно сайтове. Случвало се е аз докато спя и той да е на лаптопа и да гледа...като сме в една стая(без да мастурбира). След като говорихме и го попитах защо го прави...не ми даде отговор. След известно време стана така че го хванах да посещава сайтове от типа на гепи ме...без регистрация просто гледа снимки на голи жени...направо бях в шок. Страшно унизена и недооценена се почуствах...скарахме се каза ми че просто гледал обясних му че по този начин ме кара да се чуствам зле и че няма да го приема. Казах му че всеки гледа порно отвреме на време, но не е нормално аз да спя а той да го прави, ако иска секс да дойде при мен...ние сме заедно от една година, за пръв път се сблъсквам с такова нещо. Немога да разбера защо предпочита да гледа порно вместо да прави секс с мен. Секса ни е редовен в седмицата 7-8пъти и съм сигурна че му харесва много... спря да посещава сайтове където има снимки на голи момичета...но с порното едно и също. Като е сам в нас гледа...снощи даже бях заспала и се събудих да отида по малка нужда...а нашия е в тоалетната с тефона и там гледа. Той е общителен, малко е затворен в себе си но не е някой "мухльо" да стои по цял ден на лаптопа. Ходи на работа, излизаме от време на време
Незнам как да го накарам да разбере че по този начин той си пилее свободното време..негов приятел живее в чужбина и той постоянно му обещава да се чуят в скайп...но не го прави като е смободен той гледа...случвало се е да съм наън и да трябва да ме вземе с колата и се чуваме по телефона..казва ми че е навън и ще дойде след 15-20мин...след малка проверка виждам че той откакто се е прибрал от работа е стоял на лаптопа и не е излизал изобщо. По този начин започвам леко да усещам че ме пренебрегва в дадени моменти и се побърквам. Може ли някакъв съвет...съжелявам за грешките, но пиша от телефона

Отговор:
Случилото с теб, просто показва още един път с пример от живота, че порното води до зависимост. Гледането на порно е дразнител на ума, така, както такъв умствен дразнител се явяват и наркотиците и алкохолът. Доказано е, че наркотиците водят до психоза, а това е едно доста сериозно заболяване. До психоза може да доведе и порното, защото то действа на ума по същия начин - чрез постоянно дразнене и възбуждане, към което човек може лесно да се пристрасти.

Правени са опити с мишки, на които са включвани специални електроди така, че да предизвикват у мишките сексуална възбуда и оргазъм. Мишките са приучени сами да натискат бутончето, което включва въпросните електроди в действие. Постепенно мишките престанали да се хранят, престанали да правят каквото и да е било друго освен да включват бутончето на удоволствието. Не след дълго просто умрели от изтощение.

При човека тази зависимост може да бъде още по-фатална, тъй като дразнителите в днешно време са все по-изобретателно примамливи ... и все по-убийствени. Един ум, който е привикнат към постоянно възбуждане, било то с наркотици, или с гледане на порно, или с гледане на филми на насилие и ужас, или участие в перверзни оргии и садо-мазо изпълнения, не само, че развива зависимост, но и търси все по-шокиращи и забранени "удоволствия". Защото се получава привикване към вече познатите удоволствия. Това е сигурният път към саморазрушението и садо-мазото.

Ето защо и в днешно време се ширят толкова много сексуални перверзии като хомосексуализма, педофилията, инцеста, содомията и така нататък, които дори вече си намериха и своите политически представители и търсят своето законово оправдание, че и налагане над останалата част от човечеството. За претендентите за световна власт това отслабване на човечеството чрез развиване на сексуална и наркотична зависимост е добро дошло.

Но за обикновения човек това е саморазрушение и самонараняване по особено мъчителен начин.

Сексуалната енергия на човека е неговата жизнена енергия и когато тя бъде насочена в грешната посока на саморазрушението или насилието чрез създаване на зависимости, тази жизнена енергия, така, както е създала човека, може и да го убие.

Единственият начин човек да излезе от тази зависимост, и изобщо от всякаква зависмост, е да я осъзнае. Да разбере какво върши с всичките последствия от това, което върши.


Говори с приятеля си. Накарай го да осъзнае своята пристрастеност и последствията от това. Дай му да разбере как се чувстваш и не позволявай да бъдеш използвана за промеждутъците. (Вече има един в САЩ, който в момента води дела, за да му позволят да се ожени за компютъра си.)

Освен това, доказана е и връзката между зачестилите изнасилвания по света и агресивните компютърни игри.

Когато човек не познава и не обича себе си, не е здраво центриран в себе си и своята същност на човешко същество, той е склонен да се самозабрави и да се проектира постоянно навън, в измисления свят на собствените си илюзии. А днешният свят е фабрика за лъжи, при това поднесени в шарени, високотехнологични опаковки, които да грабнат ума ти и да те накарат да се забравиш. Да те убедят, че животът ти не е интересен и не си струва... освен ако не плащаш все повече пари за предлаганите ти стоки и удоволствия, и така до безкрай.

Една зависимост никога не идва сама - тя води след себе си цяло стадо. И няма значение с коя точно ще почнеш - дали с порното, или с алкохола, или с наркотиците, накрая ще се окажеш "в леглото" с всичките пиявици...

А точно това е и целта на онези задкулисни "продавачи на щастие" - да си лягаш в леглото с пиявици и илюзии, а не с истинска жена от плът и кръв, с ръце прегръщащи и пълни с любов, със сърце разбиращо и всепрощаващо. И най-вече не трябва да си лягаш с жена според "щастие продавците", защото тя ражда твоите деца и в това е огромният им проблем. Децата на Земята са техният основен поблем - защото те искат да ни редуцират до санитарния минимум. Санитарен според тях т.е. манипулируемият минимум, онзи, който могат да владеят.

На онези млади мъже, които все повече предпочитат да си лягат в леглото с компютрите си, или със случайните мъже, забърсани в гей клуба, или с поредната си доза прахче на илюзията, искам да кажа - това, от което се отказвате е любовта на една жена. А тази любов е толкова заредена с възраждаща жизнена енергия и благословия, колкото ви е била необходима на вас, за да се родите. И не само да се родите, но и да останете на тези земя - тази любов е вашият жизнен статус.image 

https://www.youtube....h?v=jl-LykdDi7I

Пътят извън този порочен кръг е да започнеш да се обичаш, да се приемаш, да се наблюдаваш. Нищо на този свят не струва повече от човешкия живот. Всяко едно човешко същество е уникално неповторимо, и единствено.

 



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. platttonnn - Здравейте,
18.05.2014 16:14
това се нарича сексуализирано съзнание. Сексуалният инстинкт до такава степен е завладял човека,че го е обсебил напълно. Психизация на инстинкта е пътя за връщане в нормално състояние. При определени условия,всеки от основните инстинкти,глад,жажда,секс и др.проявява тенденция за обсебване. Причините за това обсебване са много,но във всички случай се бяга от нещо,плашещо и непоносимо. Или неразрешим за момента вътрешен конфликт. Затова бъдете търпелива и нещата ще се нормализират,след отшумяване на причината.
цитирай
2. aliya - Само че причините, драги ми Платон, ...
18.05.2014 19:25
Само че причините, драги ми Платон, така и не отшумяват. И не само не отшумяват, а и все повече ни се натрапват от тв екрани, компютърни екрани и широкоекранни филми. Така, че умът на съвременния мъж да остава обсебен от секса, или от моментните удоволствия, които дрогата или алкохолът предлагат. А в същото време хората са наплашвани до смърт с все по-стресиращ начин на живот, където човешкият живот пукната пара не струва. Да не говорим за човешкото достойнство - това понятие е политически забранено.
цитирай
3. aliya - Жената е вече ненужна за Новия св...
18.05.2014 19:42
Жената е вече ненужна за Новия световен ред, и не само ненужна, но и опасна. Защото жената може да ражда деца, а Новият световен ред не иска децата. Той иска санитарен минимум от полуроботи, полухора, които да може да управлява безпроблемно. И затова световното задкулисие развращава мъжете, като ги прави зависими от порно, компютри, дрога и садо-мазо гей връзки. Затова и световното шоу задкулисие плаща милиарди долари за Евровизии и шоуконцерти с привлекателни специално гримирани от цели отдели психолози травестити, които да прелъстят мъжете и да ги убедят, че един мъж може да бъде също толкова привлекателна жена, колкото дори една естествена жена не може. Всичко това, съчетано с химическа обработка на мъжките тела чрез храни, чрез химикали от въздуха и водата, чрез насаждане на политически закони за легализиране на мъжката лъстивост спрямо мъже, деца, животни, дори компютри / само и само не към жената! Защото жената е опасна за новия световен ред - жената е любов и нов живот, а любовта все още не са се научили как да я контролират. Могат само да я възпират чрез налагането на антилюбовта на садо/мазото и насилието.
цитирай
4. platttonnn - Жената е нужна повече от всякога,
19.05.2014 14:51
това за мен е факт. Защо аз не гледам порно? Ами,първо жените са обръснати,аз харесвам натуралността. Второ,който е наблюдателен веднага забелязва,че това са педераси и лезбийки,тези изкуствени актове мен не ме вълнуват. А мъж,който е изтървал юздите на сексуалния инстинкт,никога няма да проумее очарованието на жената.
цитирай
5. perrorabiosotannen - x
21.05.2014 18:00
На някой места по света е прието да се казва, че дори и да си на диета, това не означава, че не можеш да погледнеш менюто, така че не би трябвало да има нищо нередно.
цитирай
6. aliya - Лудост е обаче да смяташ, че с менюто ...
22.05.2014 15:14
Лудост е обаче да смяташ, че с менюто ще успееш да се нахраниш! А порнографията е точно това - опит да се подмени истинското блюдо с менюто от описание на перверзни отрови!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3033293
Постинги: 434
Коментари: 593
Гласове: 1382
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930