Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2022 10:14 - Войната срещу Славните
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 1039 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 03.03.2022 10:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Днешният ден е ехо от миналото и скъп спомен - Денят на Освобождението ни от турското иго в резултат на дълга и кървава борба.
И докато вятърът ечи и Балканът стене ние все ще тачим този спомен в сърцата си и все благодарността си ще поднасяме на Руските си братя освободители.

Това обаче изключително много дразни днешните ни управляващи и медии. Те се надвикват на мегдана (мечтаейки за български мейдан? ) да заклеймяват и историята ни, и народа ни.
Така и не разбраха, горките, Българинът душа носи. И от сърцето си не се отказва, нито от традициите си, нито от братята си, нито от жените и децата си.

Жадуват богоборците с власт в ръцете народа ни да принесат в кървава дан и да го противопоставят на най-силната армия на света - руската. Да се изпотрепем и в кръв удавим.

Както насъскаха Украйна срещу многократно превъзхождащата я Русия.

Когато едно правителство обслужва чужди интереси и принася доброволно и умишлено своя народ за заколение като агне пред жертвеника на световната алчност, се случва това, което се случи с населението на Украйна:
- хората губят домовете си, близките си, родната си земя
- прокудени са от бащиното си огнище, за да търсят мир навън,
- бомбардировките и провокациите от собствената им армия и правителство стават ежедневие за тях
- земята им е заредена с тонове оръжие и военни бази срещу огромна страна от патриоти, каквато е Русия. С която до скоро Украйна беше в един народ.

Ние Българите искаме ли такава съдба? Искаме ли да бъдем жертвените агнета на шепа европейски чиновници, скрили се зад европейските си заплати в стъклените си офиси, и не виждащи по-далеч от носовете си.
Реалният свят не е в техните лъжливи медии, нито в техните изсмукани от пръстите регулации и тонове бумащина, нито в дрънкането на кървавото им оръжие.
Реалният свят е в домовете на хората, в човешките сърца, които милеят за рода си, за родината си, за земята си, за живота си. Хората, които не искат да бъдат разигравани като пешки в играта на чужди мераци за световно господство, за нов световен ред, за световно зануляване.

Да въоръжиш Украйна, за да воюва с Русия означава едно - че ти самият не искаш да воюваш, криеш се зад кухи изявления и чакаш някой друг да се опари вместо теб, за да извади твоите кестени.
Украинското правителство ще се разбяга като мишки от потъващ кораб, ще хукне по островите да харчи откраднатите от народа си пари, а хората на Украйна ще плащат цената с разрушения си живот.
Цената за това, че мълчаха, че се примириха с политическата неадекватност и престъпност, че се оставиха в ръцете на шепа предатели.

Когато вървя по улиците на София и чуя руска реч, никак не мога да определя кой е руснак, кой украинец.
Така, както и когато чуя някой да говори на Западен български диалект не мога да определя кой е българин, кой е македонец.

Защо братя трябва да воюват помежду си, защо политиците трябва да насаждат омраза в братските сърца? Докога ще търпим предатели на Родината да ни водят за носовете?!
 
Но нека да видим как стигна Украйна до това скотско положение и да си направим поуките.
Президентът на Украйна Зеленски е евреин. Много от ключовите позиции, бизнеси и медии са владени от евреи в Украйна. Евреите знаят как да изкупуват и завладяват чужди плодородни земи - банките са винаги зад гърба им.
Пример - Палестина.
Пример - България.

Ционистите отдавна са овладели ключовите политически и икономически лостове на държавата ни. Както и в Украйна.
Сега им остава единствено да ви нареждат от екрани и политически трибуни как да Не празнувате, как да Не почитате, как да Не мислите, как да Не си спомняте... кои сте.

Те владеят господаря на света - парите, и чрез тях вашата алчност. Те ви тикат в блатото от столетия и хилядолетия: робство след робство, война след война, демокрация след социализъм, и после фашизъм за разнообразие. И винаги капитализъм - капиталът им е тяхното верую.

Методично заличават спомена ви за вас самите, за историята ви, за корена ви.

Опорочават древните ви български символи:
- Всички древнобългарски символи на Бог Слънце свастиката, кръста, както на Богинята майка пентаграмът, цветето на живота, змията и др. са нарочно поставени в ръцете на финансираните от ционистите мракобеснически идеологии.
С каква цел го правят?
Със същата цел, с която унищожиха всички древнобългарски исторически паметници по света, последно в Сирия.
Със същата цел, с която унищожават Славните в непрестанни войни срещу тях.
Страхуват се да не се върне Древнобългарското минало на Просветлените мъдреци.

В Украйна финансираха бойни отряди на принципа на финансираните пак от тях джихадисти в Сирия - да колят и бесят родното население.
Така, както финансираха турските орди да колят и бесят Славните Българи.

На Украинските орди раздадоха Древнобългарските символи свастиката, тризъбеца, кръстиха ги на Дравнобългарския Бог на Човешката Душа Ази / СебАзи, за да поругаят Балите / Българите, родителите на човечеството.

Ще кажете: ама защо?
Защото:
- Свастиката е слънчев знак на Бога Слънце на Дедите ни;
- Тризъбецът е знак на Трибожието на Богинята Майка на Дедите ни - Брама, Веснъ, Сива, раждащата живот.
- Ази е Божията душа в човека.

И когато поставят тези древни символи в мръсните ръце на главорези като Хитлер, Бандера, Азовци, ционистите цапат Вашето колективно човешко подсъзнание. Онова колективно подсъзнание, което пази спомена за Божествеността на първите човеци на земята, за Богинята майка и Нейния син Бог Слънце.

Ционисткият хилядолетен враг са Българите - първите човеци.

Затова крият историята ви, пращат между вас предатели и отцеубийци, отварят портите на Търновската крепост, за да влязат ордите.
Изкупиха земята ви, подмениха вярата ви, заробиха родителите ви.

А после ви наричат ту траки, ту монголи, ту индийци, ту арии...

Арии няма - това е хитлерово понятие. На Санскрит, който е Българският език, ара означава арен, добър, божи човек (Ра е Древнобългарската Богиня, Родителката).
И траки няма - измислено понятие, и то от шепа родоотстъпници.

Няма народ по света, който да не е произлязъл от тази земя, българската, от този народ - българският.

Бъдете живи и здрави и не забравяйте кои сте! Не оставяйте да ви залъгват, да ви лъжат, да ви примамват, да ви сплашват. Вие сте Божии.

Честит Празник на Освобождението ни!


- Алия Ошо



Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3043294
Постинги: 436
Коментари: 593
Гласове: 1384
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930