Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2023 21:43 - Отново е петък (23.06.23) с Владимир Тупавичаров
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 870 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Ех петък, ех кеф! Време за обиране на паяжините в черепната кухина. В град Лион, Франция се появи ново двайсе - екосексуали. Това не са еколози, които се плющят на къра, а хора които чукат растения, както казва поетът "земя и небо, звяр и природа". Море немате кактуси по вашите географски ширини, да ви видя аз какви сте евачи! А дано поне коприва да имате, да усетите горещ секс.
  Имаме фаворит за тазгодишната награда "Дарвин". Ако някой е забравил, тази награда се дава на хора, направили услуга на човечеството, като сами са се премахнали от генетичния му фонд. Некакви мангизлии /общо 10 млрд. долара/ дадоха по 250 000 долара, за да разглеждат с батискаф останките на "Титаник" и ги отнема́. По ирония батискафът се казва "Титан" и за тях се превърна в бастискаф. А на бас, че ще снимат филм!
  В тая връзка се сетих за старата приказка "Смъртта в Самара": Преди много, много години, един човек разхождайки се из пазара в Самарканд видял Смъртта, която го посочила с пръст. Изпаднал в ужас, изтичал при господаря си и му разказал всичко. Господарят му бил добър човек и много го уважавал, затова му дал кон, кесия с пари и казал: Бягай! Побягнал човекът, яздил и яздил, сменял коне, хапвал и пак бягал. След няколко дни изтощен стигнал пред портите на град Самара, а там го чакала тя, Смъртта. Умихнала му се по нейния си начин и казала: - Днес имахме среща тук, чудех се как ще успееш. Така че тия момчета явно са имали среща с Нея при "Титаник", специален кораб направили и се гмурнали на 4 километра, за да не закъснеят. Някак по смирен ставам, не знам за вас.
  Дедо обеща да направи железопътна линия през Тихия и Индийския океан, за да помага на африканците, които скоро щели да станат един милиард души. Африканците са силно притеснени, защото в момента са 1.5 милиарда. Значи не авиолиния, не плавателен маршрут, а жепе с траверси, релси, локомотиви и железничари с фуражки. Ако се сети да ги върже на Боко с милионите километри магистрали, ще се преместя да живея там.

Преди мислех да се местя във Франция, ама не знам езика и ми е далече от работата. Па и с тия екосексуали, аз какъвто съм чвор ... Още по - притеснени бяха съпартийците му, когато завърши своя реч с думите "Бог да пази кралицата!". На погребението и́ го водиха, с новия крал го запознаха, а той не, та не! А може би в неговия свят величеството е жива, той самият е заобиколен от приятели с които непрекъснато се ръкува и стълбища не съществуват. Само не знам дали в този виртуален свят ядреният бутон не е бутонът на казанчето в кенефа и дали няма да ни пусне водата. Луд е като невестулка таа гад, дано военните му са читави, че изгинааме!
  Абе луд, луд, ама като му падна на една ръка разтояние Ева Лонгория си я обара като един дърт пезевенк. На промоцията на режисьорския и́ дебют с филма „ Flamin" Hot“, по сценарий трябваше да я прегърне, а той впи потни пръстчета и взе да ги мести към бюстичката и́, та се наложи да му блокира ръката в ключ, иначе щеше да и́ запретне фистаня още там, пред публиката и жена си. Баба Джил ще го преглътне, прилича на жена научена да гълта, но го емнаха феминистките организации и тая лудория може да му създаде повече ядове от корупционния скандал с копелдището му. Май твърде зле прикривам завистта си.
Обаче като политик нема стигане! Държавният секретар ходи чак до Китай да се гъне като червей, белким ги откъсне от руснаците, но още не беше излетял наобратно и Дедо се изцепи, мани го тоя диктатор Си Дзинпин! В отговор китайската посланичка ги направи на нищо подобно и работата стана язък.
  Сто и две годишна жена съди Костадинов, засегнала се на Народен съд. А можеше като в САЩ, да го съди за изнасилване. Той е роден 1979 година, ако приемем че половата му зрелост е настъпила на 15 годишна възраст, се пада през 1994 година. Жената е била на на около 73 години, точно възрастта на бабите, които тогава изнасилваха по селата, вече бяхме демократична държава и такива неща се случваха. Сега се случват по - рядко, бабите се преселиха в по - добрия свят, а на нас оставиха срама и спомените за лято, селски манджи, напукани ръце и добри, тъжни очи. Разноските по делото се поемат от демократичните сили у нас, както се казва гаранция - Франция, Америка плаща. Горещо препоръчвам да се ускори разглеждането на делото, за да не изгубим ищцата по биологични причини, това все пак са 102 години.
  Проведе се Петербургският международен икономически форум в тотална изолация на Русия, някакви си 17 000 участници от 130 страни. Отсъстваха такива индустриални гиганти, като прибалтийските държави, Лихтенщайн, Монако, Люксембург и естествено България, с което форумът напълно се обезмисли. В този тесен кръг Путин официално обяви края на неоколониализма и може да съм наивен, но му вярвам. Като гледам реакциите на Европа и САЩ, те също му вярват. На въпрос на журналист, ще съкрати ли ядрения си арсенал, както настояват американците, Путин отговори "Хрень вам", което в груб превод е "да правите като вятъра". Сега западните експерти се чудят защо руският президент иска да дава хрян на янките.
  Голяма дискусия се вдигна покрай един пилон с трикольора ни. Некакво зализано дупе в телевизора пет пъти иронично го нарече го нарече "байрак". На тоя брилянтинов патриот ще напомня откъс от една песен: Кой уши байрака, кой му тури знака "Смърт или свобода".
  Начи, направо ми идеше да му отпорим ушите до кръста! Защото шлякатарник, това туряне не е като онова туряне, иска се кураж и чест. Под това знаме са умирали истински мъже, други сме се клели пред него и искаме да се вее високо, както се вее гръцко в Гърция и финландско във Финландия. И не ми разправяйте, че избиваме комплекси. Любимите ви кравари издялаха цяла планина за да си увековечат президентите, от които половината са били роботърговци. И ни е важно да не забравяме кои сме.
  Примерно, че когато по нашите земи е имало цивилизация и занаяти, ония са висели на опашките си от дърветата. Когато първенците ни са учили в Магнаурската школа /основана 425 година/ Оскфорд, Сорбоната и Хайделберг са били блата и пущинаци. Нашите богомили са успели да разтърсят самите основи на прехвалените им общества. Когато немският император Карл Пети е говорил на немски само с конете си, ние сме имали собствена азбука. Това го е казал един прост български печатар в очите на Гьобелс, шефа на пропагандата на Третия райх и е спечелил съдебно дело, в което сам се е защитавал. Печатарят се казвал Георги Димитров, съдили са го за подпалването на Райхстага. Същият Райхстаг, дето сега ще ни решава отношенията с Македония. Така става, като претупаш една работа.
  Да помним и знаем, че въпреки изплувалата сега мръсна пяна, българите са много, много дълбоки води, в които са се давили империи. Дето се вика, когато сме населявали тия земи, лавата още не е била изстинала и възникнали нестинарските танци. И разбира се, Бог е българин!
  Сега учените ни управници треперят пред една не много умна скачачка на батут, с двусмисленото име Аналена и акълът им стига само колкото иронично да наричат "Магнаурска школа" милиционерското училище в Симеоново. Госпожата наскоро ходи в Бразилия да ги съска срещу Кремъл, но президентът и външият министър на страната се напраиха че ги нема и пратиха някакъв новобранец да я заглавичква, докато и́ заредят самолета за обратния полет. На това по света му викат независимост и субектност в политиката, а у нас търсят тълковния речник да проверят значението на тия думи.
  Назначиха нов главен прокурор, но принципът остава същият: за приятелите - всичко, за враговете - закон. Деберастите заплашват с развод, вероятно Христо Сопола е недоволен, че го подминаха. Тая коалиция, дето не е коалиция, се крепи на едните сополи, ако разсърдят Ристю и ги лиши от спойващия материал са чао. По - вероятно е да се лишат от новия си прокурор, медиите вече изкараха лайнометките. Но Сийчето ще ми липсва, признавам.
  Един Гого, дългогодишен член на СЕМ, дето се закрива с папийонка /така се пише, проверих/ вместо с лозов лист, призова службите да влязат в медиите, иначе губим борбата с пропагандата на КГБ. Ако ти Гоше, такъв голям член, не можеш да се справиш и трябва службите да се намесват, за какъв член си ми? И какво КГБ те гони, тая кантора я затвориха 1991 година, едно тяхно момче сега седи в Кремъл. В кои телевизии, се каниш да влизаш, щото повечето са собственост на братските разузнавателни служби и ще береш ягоди. Кои точно служби зовеш, специални, данъчни, санитарни, противопожарни? Уточни, за да не стават задръствания! Иначе поздравления за твърдостта, от член на твоите години не очаквах!
  Голем бой стана между некоалиционните партньори, кой да прати свой човек за еврокомисар. Урсула вика, искам жена, а тук спрягаме само мъжки имена. Па как един не се сети да се обяви за транс, ще дръпне с две обиколки пред другите! Хем заплатата е добра, хем ще може да ходи в женските тоалетни в Брюксел и да гледа еврогъзове. То за тая работа май няма нужда да се ходи в тоалетната.
  Бившият премиер Петков продвъжава да се тика в политиката в комплект с баща си, даже некои хора с по - отдавнашни спомени взеха да му викат Петко Татков. На мене той ми е фаворит за еврокомисар, с един масраф ще се отърва от цялата им рода. Обаче за евроизборите няма да им гласувам, да си разчитат на ала балата.
  На Буци му се размина и наглостта му прерастна в безочие. Що, вика, да давам ДНК за чужди деца, вие за вашите давате ли? Чунким ми пука за забежките и приплода му, искам да знам за кинтите, но кой, кой да ми каже, не можа и Каскета даже. Тоя па изчезна като илюзия, а какъв го вадеше! Език имам предвид, за друго немам впечатления.
  На източния фронт едно контранастъпление се закучи. Западняците викат, така е, като не дадохме самолети и достатъчно оръжия навреме, сега руснаците се научиха да воюват. Сетих се как при подписването на капитулацията на Германия през 1945 година един немски генерал рекъл на маршал Жуков - трябва да признаете, че ви научихме да воювате. На което Жуков отговорил - а ние ви отучихме. На Девети май 1945 година всички немци се събудиха антифашисти и се оказа, че в СС са служили само готвачи, шофьори и музиканти. Забравят се тия работи и се налагат опреснителни курсове, ама за годишнината от нахлуването на Хитлер в СССР зъб не обелиха. А може и да ги е страх хората, Гошо Пеперудката бди, тия плъхове ужасно обича доносите. Собствено мнение изказано с достойнство им е като пилон в задника.
  Сегашната шефка на СЕМ Соня Момчилова си позволи да прояви достойнство, изядоха я на жълти барбинци, в превод от видински - като жълти мравки. Това Карбовски, това Волгин им действат като ток в таш ... майтапите. То са подписки, то са призиви и да кажеш журналисти некакви го правят - не, едни слузести грантаджии. В социалните мрежи те колят, те бесят. Добре бе, ще се върнем към циклостила и позивите. Даже нема нужда от циклостил, празни листчета ще раздавам, той народът си знае. А дали некой знае какво е циклостил? Това е примитивна печатарска машина, буквите се набират на ръка и после пак ръчно се маже един барабан с мастило и се върти. Леле, дърт съм на библия!
  Сега живеем в безглутенови, безкофеинови и безполови времена, втренчени в безжични телефони. Едно време помня, телефоните бяха вързани, а хората свободни. Социалните придобивки бяха цел, а не тежест, стремежът беше личността да бъде многостранна, а не много странна.
  Но както пеят едни руснаци, ушли спокойные годы застойные, настанаха динамични времена и докато се усмихнеш, се озъбваш. Нищо де, КТНК - квото, такова и нема кво. Видели сме всякакви простотии и всичко, което не ни е убило, после е съжалявало, позволявам си леко да редактирам Ницше. Важното е да запазим спокойствие и здрав разум, всичко ще бъде наред.
  Вече е истинско лято, по улиците е зелено и шарено, народът тръгна по курорти. Аз оставам да бия пепеляка, но петъка ще си го отпразнувам. Така че сега по машините, а довечера по масите и наздраве!



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3044733
Постинги: 436
Коментари: 593
Гласове: 1384
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930