Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02 09:47 - Смяна на пола по БНТ!?
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 1335 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 28.02 09:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Колко ниско може да падне човек заради няколко напечатани хартийки, купчина модни дрешки и някоя и друга пластична операция?
Колко ли малко се самоуважава човек, който е готов да тръгне срещу човешката природа и да рекламира, благодарение на своето журналистическо влияние между хората, масовото полудяване и осакатяване на нашите деца?
Погнусена съм от журналистическата низост и продажност, които се налагат като норма от медиите днес!

Разбира се, визирам Мира Добрева.
С предаването си Отблизо тя спечели вниманието на хората. Спечели и тяхната съпричастност и подкрепа, когато едва не си замина от този свят след операция.
И вместо да се смири и благодари, че Бог я е върнал отново на белия свят, тя тръгва с цялата си кариерна нахъсаност да рекламира по медии, чрез филм и книга, младежката лудост, наречена смяна на пола!
Не само да я рекламира, но и да лобира за нейното узаконяване в България!

В същото време, когато нееднократно се обръщах към нейното предаване Отблизо с молба да ми дадат възможност да поговорим за произхода на най-древния народ на света Българите, тя не ме допусна до телевизионно време.
Човек, който знае себе си, произхода си, пола си, душата си, такъв човек е опасен за днешните глобалистки медии! Те пропагандират човека хибрид, полудял, осакатен, изгубен, внушаем и поради това лесно експлоатиран.

Смяната на пола осакати много деца на Запад - това е тежка осакатяваща операция, водеща до безплодие и шизофрения, най-малкото. На запад тези операции за смяна на пола са поемани от държавната каса, децата са повлиявани в решенията си да си сменят пола от медии, училищни психолози, закони. Родители, които се противопоставят на това облъчване на децата им, са вкарвани в затвора - в Канада например.

Ето, че и нас ни стигна тази чума - миловидна журналистка отваря кутията на Пандора и пуска всички демони в живота на децата ни!

А истината е много проста и винаги пред очите ни: - колкото и да облъчвате децата ни, че могат да си въобразят всичко, че могат да бъдат всичко, лъжата е един голям балон, който винаги се спуква пред острието на истината.

Да вървиш срещу истината на природата означава да се осакатяваш и да се самоунищожаваш.

Хора, които не уважават себе си, учат децата ни как бавно и мъчително да се самоубиват, като се откажат от себе си!

Алия Ошо



Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. patzolino - Браво!
28.02 15:48
Поздравления за тази позиция!
Аз съм оптимист, че тук тия глупости няма да успеят. Българите не са западните тъпаци и колкото и да е, все им е останала някаква ценностна система и тя е в семейството.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3044974
Постинги: 436
Коментари: 593
Гласове: 1384
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930