Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2013 14:14 - Тероризмът на глобализма!
Автор: aliya Категория: Политика   
Прочетен: 1705 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 29.01.2015 18:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image 
Тероризмът винаги е бил и си остава рожба на претендентите за световна власт и хегемония - ционистите с претенции за глобализъм.
Те създадоха измислената заплаха, наречена ислямизъм, те създадоха Ал-Каида, те финансират ислямистите - джихадисти: чеченци, албанци, турци, които съсипаха Сирия, а преди това Ирак и Либия, те се опитват да дестабилизират Русия с ислямистки атентати, те взривиха своите в Сарафово.
Те са тези, които в момента водят Третата световна война с "модерните" средства на изфабрикувания от тях тероризъм: ислямистки, протестно-окупационно "демократичен", добре подкрепен с войната на информационната инсинуация.

Някои хора за пари на какво ли не са способни!... включително и на собственото си унищожение...
 
Религиозните чувства са дълбоко лични преживявания, те са свещена и съвсем интимно лична територия на всеки човек. Те са най-яркият принцип на свободата на личността.
Този, който настройва с умели атентати, медийни канонади и създаване на терористична демокрация християните срещу мюсюлманите бърка в душите на тези хора, обижда същността им на свободни хора - свободни да мислят и чувстват според сърцата си.

А нашият народ има една мъдра приказка - когато двама се бият, третият печели! Когато Юда изправи Мохамед срещу Исус, Юда ще стои отстрани с журналситически тефтер в ръка, за да брои падналите и да насъсква живите; и ще размаха политическия пръст на осъждането и заклеймяването, за да може редом до Исус и Мохамед да окачи на кръста.
Най-накрая, разбира се, Юда и Бог ще заклейми, за да може Мамона безнаказано да вилнее и да обира чуждото.
Светът е сцена на пошла театрална постановка, безвкусна и блудкава, в стила на последните Холивудски напъни.
Няма по-големи терористи от политиците, независимо дали са настоящи или бивши.
И именно политиците са тези, които създадоха тероризма и измислиха така наречения "радикален ислям". Самото название "радикален ислям" е противоречие на термините - ислям означава смирение пред Бога, а не бунтове, кървави пролетни революции и майдани!
 Политически проект е Ислямизмът, а той няма нищо общо с Исляма. Както Инквизицията нямаше нищо общо с Християнството! 
Ислямизмът не е Ислямът.
Ислямизмът доказано е политически проект на ЦРУ и МОСАД, не без участието и на нашето ГЕРБ с Николай Младенов начело, който събираше ислямистите джихадисти на конференции у нас.
За Ислямизма е необходимо да си шизофреник като Ахмед Муса или глупак като тези от махалата му, които са го последвали за някой и друг петродолар.
Ето защо в ислямистките кървави групи, които колят навсякъде по света, членуват католици, юдеи талмудисти и всякаква измет с перверзни наклонности към агресия.

Мохамед като пророк на Исляма е свел до знанието на хората Божията воля, която му е била предадена в моменти на вдъхновение. Това, че Мохамед е водил войни по време на своя житейски път, за разлика от Исус, който е бил разпънат на кръст, само защото е проповядвал за Бога в продължение на 3 години - е разликата между личностите Мохамед и Исус. Мохамед не се е съгласил да падне жертва на евреите въпреки опитите им да го убият и отровят, а е решил да създаде своя армия за отбрана. Да съдиш от разстоянието на 1500 години човек като Мохамед, живял в пустинята при съвсем различни от днешните житейски обстоятелства, сред жестоки и войнствени порядки, говори за липсата на усет към историята!
Исус е Исус и Мохамед е Мохамед - всеки един от тях е уникален по своему, но и двамата говорят и проповядват Бога. Днес обаче Бога е заритан на дъното на историята ни, а духовниците ни осмивани от политическата ни днешна власт под съпровода на продажните ни медии.
- http://aliya.blog.bg/novini/2013/02/27/prodavat-se-mamo-belite-manastiri.1058823
- http://aliya.blog.bg/novini/2015/01/08/nedosegaemite-2-poslanieto-na-sharli-ebdo.1328929




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009051
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031