Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2014 15:10 - Защо ЕС и неговите посланици искат да реформират съдебната ни система?! ... или още веднъж за ТТИП
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 2669 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Безпрецедентната нападка на чужд посланик над Българския съд в защита на интересите на частна френска фирма е водещата новина тези дни в медиите.
Съдия Ченалова: "Френският посланик е заблуден
Целта на нападките едва ли съм аз – целта е много по-сериозна", смята съдията. (- http://www.vesti.bg/...abluden-6028642)

Права е съдийката Ченалова - "целта е много по-сериозна" от това да се нападне и сплаши българският съд.
Целта е да се покаже веднъж завинаги кой командва и в България, и в ЕС - това са частните корпорации, едрият капитал, банките.
И всички посланици и правителства се предполага, че ще трябва да работят в услуга на едрия частен капитал и да защитават "инвеститорския" му, а всъщност грабителски интерес навсякъде по света. И ако трябва, ще сменят съдии, ще разрушават и "реформират" съдебни системи, ще свалят и вдигат по майдановски правителства с една едничка цел - в името на Едрия Капитал!

Забравете за: "В името на народа!"
- Този лозунг, справедлив и задължителен по своята същност, още повече би трябвало да бъде задължителен за демокрацията, която предполага народът (демосът) в управлението! Народът обаче е вече изхвърлен на боклука на историята - с полицейски репресии, майдановски постановки, протестърски шоу площадни изпълнения.
Няма вече "В името на народа!" - много е комунистическо и следователно низвергнато.

Ще има само: В името на Едрия Капитал!... дори не и на средния и дребния капитал, а само на едрия!

И това е узаконено ясно и недвусмислено с ТПТИ - Търговско Партньорство за търговия и инвестиции между ЕС и САЩ. Според ТПТИ всяка американска корпорация може да осъди което и да е европейско правителство, ако се опита да оспори нейната водеща роля на местния пазар или се опита да й наложи ограничения с цел запазване на националния интерес.

Дотук с народа! Той вече няма право на собствено правителство, на собствени интереси и социални политики.
Правата са само за корпорациите! Те слагат правителства, те определят ще има ли нации или няма да има, те подлагат определени народи на заколение и икономически геноцид чрез своите корпоративни вериги.

Дотук ни доведе човешката алчност - да ни управляват хранителните вериги, търговските корпорации, финансовите частни институции.
Да ни управляват тези, които са определени и финансирани от стомасите ни, суетата ни, алчността ни за притежания, за хартийки, за показност.

И каква излезе тя - дойде време собствената ни Алчност да ни тероризира и изтребва чрез узаконена Глобална диктатура на Корпоратокрацията!
http://aliya.blog.bg...-drugite.847368
- Алия Ошо



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3042489
Постинги: 436
Коментари: 593
Гласове: 1384
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930