Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2020 12:42 - Икономическа кастрация
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 2957 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.11.2020 12:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image Защо се затваря търговията на хората и между хората точно когато се очаква нейния пиков момент на нарастващи обороти, свързани с Коледните празници по света?

Защо чрез репресии и насилствени мерки се спира обръщението на парите в най-динамичния им сектор на развитие - търговския?

Предполагам, че вече и на най-заспалите съвести трябва да им е просветнало, че не за медицински вирус иде реч, а за чисто икономически вирус.
Вирус на обявената война срещу хората, срещу цялото човечество. Тази война се води от шепа финансисти, притежателите на парите и финансовата система, срещу хората. Техните пари са кухи, без покритие - шепа напечатани, и дори още по-зле - виртуални цифри, чрез които от векове те се опитват да поробват и владеят човечеството.

Тези пари отдавна нямат златно или каквото и да е било покритие, те са безстойностни като продукт. Единствено нашата вяра в тях им придава стойност. Но и тази вяра не би издържала дълго на очевидната световна лъжа, ако не бяха триковете - медийни, политически, икономически на притежателите на парите. Те превръщат парите в абсолютно условие за просперитет, като ограничават достъпа до тяхното получаване чрез системи от банки и правителства.

А когато дори и тези ограничителни институции се окажат недостатъчни, тогава се прибягва до войните - колкото по-кървави и опустошителни са тези войни, толкова по-голям е гладът поради липсата на заработени пари. Войните спират правото на хората да се трудят, да произвеждат, т.е. да печелят от труда си.

Парите намаляват до минимум своето обръщение, което ги превръща почти в здраво охранявани музейни експонати с все по-увеличаваща се ценност. Парите стават по-скъпи и по-скъпи, а човешкият живот по-евтин и по-евтин. Войните са средство за повдигане цената на парите чрез ограничаване или просто забраняване / възпрепятстване на хората да полагат труд за тяхното печелене.

Войните отново и отново утвърждават и дори засилват властта на Мамона над Човека. Човекът е принуден да се продава все по-евтино дотогава, докато .... му сложат намордник на устата, или проследяващ чип под кожата, или ваксина за скопяване и превръщането му в добитък, послушен и безропотен.

На днешно време една война лесно би се превърнала в ядрена, т.е. в последна за живота на земята. Дори и най-откачените и перверзни кръвопийци на планетата не се осмеляват да я запалят (за сега). А много им се иска...

Затова измислиха друго средство да забранят на хората да живеят живота си - т.е. да повишават паричния оборот чрез нормалните си ежедневни дейности: развлечения, храна навън, спорт, култура, мода и така нат. Създадоха измислен вирус чрез медийна пропаганда, правителствени лъжи т.е. чрез медицински фашизъм с цел превръщане на света в затворено психиатрично отделение.

Целта им е да превърнат хората в доброволни затворници, отравяйки умовете им със страх, лъжи, фалшиви статистики и политически представления.

Забраниха ви да живеете - без право сте на труд ( а къде остана Конституцията на Република България??), без право на културни и светски развлечения, отнеха ви дори светлите ви семейни празници, танците ви, песните ви, децата ви превърнаха в зомбирани стайни цветя, заставени да живеят виртуалния измислен живот на лъжата, вместо да тичат по паркове и гори, с приятели да общуват, на слънчицето да се радват...

Сега стана ли ви ясно, примерни и верни на системата, която ви убива, дори не вече толкова бавно и не толкова невидимо!?

- Алия Ошо



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3009183
Постинги: 430
Коментари: 592
Гласове: 1378
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031