Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2023 10:19 - "Тракийският" заговор срещу Българите
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 1709 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 28.09.2023 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 

"Тракийският" заговор срещу Българите продължава, подплатен с финансова, политическа и медийна помощ!
Съвкупно историци, изследователи и медии се надпреваравт да крадат Българската същност и национална идентичност, наричайки ги "тракийски" и повтаряйки това лъжливо понятие като папагали.
Днес по новините на Българската национална телевизия, забележете Българската, не друга, рекламират някакъв си фестивал "Тракийски" мистерии, на който естествено ще се показват Българските народни традиции, толкова скъпи на всяко Българско сърце.

Отдавна радетели на "тракийската" родоотстъпническа кауза като Цветан Гайд, Павел Серафимов, Людмил Радев и не само, рекламират несъществуващи "тракийски" език, гробници, носии, и прочие, като крадат посред бял ден и пред очите на всички Българи Българския език, носии, обичаи, храмове и артефакти. 

По същия начин, както ни крадяха гърци, македонци, турци, албанци и др., присвоявайки си Българското славно минало.

Ще попитате защо го правят? - отговорът е ясен: защото има какво да крадат!

Нашията народ е най-древният и с най-славно минало народ! Славните Българи от Балкана са тук от зората на човечеството. И те не са тук по тези земи като някакви ходещи маймуни, не! Дедите ни са били Свещен Божи народ, славни Българи, огромни, могъщи, светлооки и светлокоси, и най-важното - духовни хора.

Те са създали най-древната човешка мъдрост:

- Слънчевата духовност на Богинята Майка и Нейния син Богът на Човешката душа СебАзи,
- народната медицина Айир Веда / Знание за Доброто / Айир
- Йога / Дисциплиниране на ума
- Ведите, започвайки от Речената Веда, и много други.

Те са първите земеделци, животновъди, рудари, занаятчии, строители. И то именно тук по нашите земи.

Името Българи е опасно за мнозина и са готови да налеят пари в родоотстъпници, които да Ви убедят, че сте "траки" и така да завземат още апетитни парчета от земята ни Българска.

Така например мнозина уж историци се уповават на Херодот - учен от Мала Азия с оригиналното си име (Х)родотаз - на стар "гръцки" се изписва Ἡρόδοτος.. РодотАз
е Българската коренова дума РаДа / РодътАз със значение Родов човек, човек на рода. Херодот е говорел и пишел на някакъв си "Анадолски Гръцки" език, който не може да бъде друг освен Българският език. Затова и оригиналът на текстовете на Херодот се пази от очи. Той например говори за една местност с извор, която се нарича на "гръцки" Ираи Одои / Hirai Hodoi и означава Хорски пътища - Орски / Ираи Одои / Ходои, Ходи, места за ходене!
Той също така често си е играел с думите и е въвеждал свои термини. Херодот определено е бил и политик и именно поради това той е написал своята История. Той обединява цяла една област от отделни български племена, включваща днешна Турция и България в едно понятие, но то не е траки а с/трийки - Θρηίκων, и това може да се види в гръцкия превод на книга 5. Θ - този "междузвучен проходен звук" не е т със сигурност и няма траки дори в гръцкия прочит на Херодот. Херодот прави това, воден от желанието си Българските племена да се обединят в нов държавен съюз, на който той дава измислено от него понятие. Но той сам признава в творбата си, че Българските племена имат свои имена всяко племе отделно според тяхното си виждане. Самият Херодот пише, че тези племена не наричат себе си с/трийки. Така, че от това да се правят изводи за "траки" е съвсем конспиративно и е умишлено спекулиране с неговите думи в ущърб на Българите.

Самите Българи никога не са се наричали и траки, което дори Уикипедия днес признава, и траки не е българска дума. Тя е съвременна измислица и няма корен в древността, но има корен в съвременната политика. Ето защо възниква по-късно Турция, а нас не могат да ни разделят ни гърци, ни турци, ни македонци и така нат. Защото Българите са в основата на човешката цивилизация именно като Българи, хората от Балкана, хората на Бал, наричащи себе си с много имена, и те всички български, с изключение на траки.

Ние Българите сме длъжни да пазим чистотата на историята си, името си, националната си същност. Но днешните уж български историци вместо това предпочитат да вярват на лъжи, ограбващи Българите. Кому служат? Думата траки не е употребена от нито един античен автор!

Днешните уж български историци не пишат друго освен "траки, тракийски език" и прочие, т.е. той приравнява Българите към една художествена измислица, и то съвременна. С недоумение гледах как Радев в едно свое интервю за "Прастари времена" облече къса туника и с голи крака ни убеждаваше, че българските мъже така са ходили, че и при това със странни капишони на главите! При положение, че Българският калпак е и на Великденските острови, и в долината Терим в Китай, при това на хиляди години! Българските мъже никога не са носили къси полички с боси крака! Нашият климат не го позволява. Българският мъж винаги е запасан с колан, пазещ кръста му, краката му са увити в здрави навуща в цървули, бяла везана, задължително везана риза, потури, покриващи целия крак. 

Ние не сме тракийци и не сме имали друго облекло освен това, което носим и днес и наричаме носии. 

А нашият народ е жив и неговият Българският език се е говорил по цялата земя от зората на човечеството!

Защо заменят един жив народ с мъртва илюзия? Или се срамуват от народа си?
Българинът не може да бъде победен в директна битка, защото Българинът е готов да умре, но да не даде истината си. Българинът досега е побеждаван само чрез вътрешни предатели и родоотстъпници., само в гръб.

Ето защо не позволявайте повече да Ви крадат името и самоличността Ви Български!

Махнете надписите "тракийски" от нашите подземни храмове! Български са и винаги са били! Храмове на Бог Слънце са и винаги са били!

Пазете Името си Българско, Българи!



Алия Ошо

 
  • Опции за статията 
 



Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3044237
Постинги: 436
Коментари: 593
Гласове: 1384
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930